Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еванс, Сколс, Керик и Гигс се спремни за мечот со Њукасл додека информацијата дека Смолинг се вратил на тренинг е точна но нема да биде одма спремен за Њукасл, Џонс сеуште е во аут додека Јанг ќе се врати после паузата за интернационалните мечеви.

Солскер во Молде си го земал и Етзаз Хусеин, тој играше кај нас и беше доведен од Оле но потоа го дадовме во Валеренга, од таму заминал за Фредерикштад од таму си го земал Оле во Молде. Средината со Еикрем и Хусеин му е одлична.

Van Gaal on why Buttner wasn't selected for the qualifiers of the Dutch national team : "He needs to play more. Not one game and not another.
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 18:21 ---
400837_472668872753378_1763979409_n.jpg

:cool:Погодете кој е?

Да не го има некој симнато клипчето како ова само со снимки од МАНУТД ?

Ќе пробам да ти дадам некаков одговор, не знам дали ќе бидеш задоволен или не од мојот одговор на сето ова, ама тука сме секогаш да се обидеме да разјасниме........................................
http://diminbeirut.typepad.com/my-b...d-influence-peddling-in-the-english-game.html
Знам дека многумина од тука нема да го прочитаат, ама тоа најмалку ми е важно, те цитирав тебе зошто ги ценам твоите мислења тука на форумов. Значи во текстов може да се заклучи дека секогаш ќе се наоѓаат контра аргументи врз одреден став (без разлика кој и да е тоа, ти најде контра аргументи врз мојот пост од факти тука постиран, јас еве најдов други контра аргументи и така дискусијава може да оди во недоглед.....)

Van Gaal on why Buttner wasn't selected for the qualifiers of the Dutch national team : "He needs to play more. Not one game and not another.
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 18:21 ---
400837_472668872753378_1763979409_n.jpg

:cool:Погодете кој е?
колку е стара сликата толку е стар и тој на неа...сликата не е испод 60 години, по тоа следи логичен одговор - Ферги :)) а и фацата му е таа и погледот таков фраерски :) во Бонд стил

колку е стара сликата толку е стар и тој на неа...сликата не е испод 60 години, по тоа следи логичен одговор - Ферги :)) а и фацата му е таа и погледот таков фраерски :) во Бонд стил
Who says?
FUCK THE LOGIC!

It's RAFAEL!!!:D

Пошо тука некој падобранци многу се замараат со еднаквост во пл .... Ај да видиме колку ке го казнат сеа Cashley Cole ,Рио за еден сленг 250000£ ги искешира,а ке видиме за кол шо ке напраат пошо беше директна навреда кон ФА. За твитот зборам

http://diminbeirut.typepad.com/my-b...d-influence-peddling-in-the-english-game.html
Знам дека многумина од тука нема да го прочитаат, ама тоа најмалку ми е важно, те цитирав тебе зошто ги ценам твоите мислења тука на форумов. Значи во текстов може да се заклучи дека секогаш ќе се наоѓаат контра аргументи врз одреден став (без разлика кој и да е тоа, ти најде контра аргументи врз мојот пост од факти тука постиран, јас еве најдов други контра аргументи и така дискусијава може да оди во недоглед.....)
Tocno toa I jas sakav da ti go kazam, uzivaj, se sfativme :)

Ima nekoj update za povredenive, Evans ok e?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom