- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ќе го сметам ко дерби ако се наполни барем 25% од стадионот .

Очекувам победа на Интер, Милан не е оној од лани, цела екипа им отиде а згора на тоа не наградија со Касано и се закитија со една врба во тимот-Пацини.
) , ама и сега нека победат, ги планирам во едно ливче 
Се слагам, јас намерно така пишав колку да покренам дискусија инаку си го почитувам и го сакам Пацо како играч, можеби играта на Милан не му одговара на тој е одличен гол играч. Доколку би го хранеле со центаршутеви крилата и бековите на Милан има да се растури од голови, само штета што италијанскиот фудбал нема веќе игра преку wing бекови како Кафу, Сержињо, Маикон итн.Се повеќе мислам дека се греши кога се прави споредба Касано-Пацини, посебно ако ја прават навивачите на Милан.
Што ми е муабетот... Не треба да гледаме што клубот добил со Пацини, односно колкава е штетата или предноста стриктно гледано само од тој трансфер, кој беше по желба на Касано (!!!), туку каков Шарави тимот добил. Касано ќе го гушеше неговиот развој.
Не знам колку Милан со Касано би имал подобро место на табелата (посебно на крај на сезона), но на подолг рок сигурен сум дека Милан добива со Шарави. Најголема придобивка од овој тренсфер е Шарави.

Ај зошто ќор и слеп објасни ми? Трето место е Интер, само два кикса имаше до сеа, а Јуве и Наполи по еден. Милан има лоши резултати сега за сега, но ќе дојдат работите на свое место и ќе се искачат на едно од првите 5 места, сигурен сум во тоа. Иначе циркузот за малце ќе изгубеше во вторникот на домашен терен од Шахтјор но сепак успеа да спаси жива глава некако.дерби на “ќорио“ и “слепио“ оваа сезона.........очекувам циркузот да победи...........
.Ај зошто ќор и слеп објасни ми? Трето место е Интер, само два кикса имаше до сеа, а Јуве и Наполи по еден. Милан има лоши резултати сега за сега, но ќе дојдат работите на свое место и ќе се искачат на едно од првите 5 места, сигурен сум во тоа. Иначе циркузот за малце ќе изгубеше во вторникот на домашен терен од Шахтјор но сепак успеа да спаси жива глава некако.