UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Типичен фан на Мунуре. Отвори ја темата и види дека пишува сезона 2012-13. Ај гитла сега :свиркам:.

Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.

А дали ако liver-fail биде 3то место, по некој афтоматизам ке го префрлат во ЛШ? :rolleyes:

Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.
Какви сме а? Или па каков сум? мизерија, ај уште еднаш ГИТЛА. Нема никаква потреба од твој коментар тука.........

Нема да го погодат воведот ливерпулците. :icon_lol:
Па некој од Јунајтед нека отвори :D
Или еве и јас ќе отворам тема ќе ве опцујам и двете екипи да не се буните и да бидете израмнети и после вадете очи :D :D

Па некој од Јунајтед нека отвори :D
Или еве и јас ќе отворам тема ќе ве опцујам и двете екипи да не се буните и да бидете израмнети и после вадете очи :D :D

Не бе, шо ние, не се замараме со нив. Ние Манчестер, тие небитни. :D

Оној вашион со високо ниво на интелегенција што ви е.... Биафран си имал следбеници бе.... џоа Мојсеј. :pos:

Откога бе го научи тоа Мануре? :icon_lol:
Ти си еден од најискомплексираните од Биафран. Многу чудно а само 2ипол месеци си тука на форумот. Некако сомнителен си ми. Треба да пријавам сомнителен двоен јузер :icon_lol:.

Доста бе аман, шо ја затворија ПЛ темата, шо убав сеир си фаќавме таму сеа тука оф-топик мора да се иде... Нека си коментираат, шо има везе. Они повеќе се замараат како ни иде натпреварувањево него ние ебаго...

lele luzerpul gnojovi za 1 000 evrici me turnaaaa nikogas air da ne vidat ko nema uste 50 godini da ne pomirisaat liga na sampioni :@

lele luzerpul gnojovi za 1 000 evrici me turnaaaa nikogas air da ne vidat ko nema uste 50 godini da ne pomirisaat liga na sampioni :mad:
Ее пиле да си прашаше ко кај нас у фан клуб шо прашаа двајца, ќе си фатеше сеа. Убаво им кажав гол-гол да ја стават. Следниот пат памет у глава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom