UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Типичен фан на Мунуре. Отвори ја темата и види дека пишува сезона 2012-13. Ај гитла сега :свиркам:.
Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А дали ако liver-fail биде 3то место, по некој афтоматизам ке го префрлат во ЛШ? :rolleyes:

S

Stivie G

Гостин
Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.
Какви сме а? Или па каков сум? мизерија, ај уште еднаш ГИТЛА. Нема никаква потреба од твој коментар тука.........

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Нема да го погодат воведот ливерпулците. :icon_lol:
Па некој од Јунајтед нека отвори :D
Или еве и јас ќе отворам тема ќе ве опцујам и двете екипи да не се буните и да бидете израмнети и после вадете очи :D :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Па некој од Јунајтед нека отвори :D
Или еве и јас ќе отворам тема ќе ве опцујам и двете екипи да не се буните и да бидете израмнети и после вадете очи :D :D
Не бе, шо ние, не се замараме со нив. Ние Манчестер, тие небитни. :D

S

Stivie G

Гостин
Оној вашион со високо ниво на интелегенција што ви е.... Биафран си имал следбеници бе.... џоа Мојсеј. :pos:

Откога бе го научи тоа Мануре? :icon_lol:
Ти си еден од најискомплексираните од Биафран. Многу чудно а само 2ипол месеци си тука на форумот. Некако сомнителен си ми. Треба да пријавам сомнителен двоен јузер :icon_lol:.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Доста бе аман, шо ја затворија ПЛ темата, шо убав сеир си фаќавме таму сеа тука оф-топик мора да се иде... Нека си коментираат, шо има везе. Они повеќе се замараат како ни иде натпреварувањево него ние ебаго...

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
lele luzerpul gnojovi za 1 000 evrici me turnaaaa nikogas air da ne vidat ko nema uste 50 godini da ne pomirisaat liga na sampioni :mad:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
lele luzerpul gnojovi za 1 000 evrici me turnaaaa nikogas air da ne vidat ko nema uste 50 godini da ne pomirisaat liga na sampioni :mad:
Ее пиле да си прашаше ко кај нас у фан клуб шо прашаа двајца, ќе си фатеше сеа. Убаво им кажав гол-гол да ја стават. Следниот пат памет у глава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom