S
Stivie G
Гостин
Типичен фан на Мунуре. Отвори ја темата и види дека пишува сезона 2012-13. Ај гитла сега .Лани игравме, клавификувани сме да пишуваме на темава.
Типичен фан на Мунуре. Отвори ја темата и види дека пишува сезона 2012-13. Ај гитла сега .Лани игравме, клавификувани сме да пишуваме на темава.
Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.Типичен фан на Мунуре. Отвори ја темата и види дека пишува сезона 2012-13. Ај гитла сега .
Какви сме а? Или па каков сум? мизерија, ај уште еднаш ГИТЛА. Нема никаква потреба од твој коментар тука.........Не ти е лесно и тебе, ама такви сте, повеќето. Ај ти и така ти е отворена темата, види дали некаде пишува кој треба а кој не да пишува.
Нема да го погодат воведот ливерпулците.Дајте бе отворете тема за Ливерпул/Јунајтед како што си има тема за КР/Меси
Па некој од Јунајтед нека отвориНема да го погодат воведот ливерпулците.
Не бе, шо ние, не се замараме со нив. Ние Манчестер, тие небитни.Па некој од Јунајтед нека отвори
Или еве и јас ќе отворам тема ќе ве опцујам и двете екипи да не се буните и да бидете израмнети и после вадете очи
Оној вашион со високо ниво на интелегенција што ви е.... Биафран си имал следбеници бе.... џоа Мојсеј.Ау колку се напорни Мануре фановите..................
Ти си еден од најискомплексираните од Биафран. Многу чудно а само 2ипол месеци си тука на форумот. Некако сомнителен си ми. Треба да пријавам сомнителен двоен јузер .Оној вашион со високо ниво на интелегенција што ви е.... Биафран си имал следбеници бе.... џоа Мојсеј.
Откога бе го научи тоа Мануре?
Ее пиле да си прашаше ко кај нас у фан клуб шо прашаа двајца, ќе си фатеше сеа. Убаво им кажав гол-гол да ја стават. Следниот пат памет у главаlele luzerpul gnojovi za 1 000 evrici me turnaaaa nikogas air da ne vidat ko nema uste 50 godini da ne pomirisaat liga na sampioni