- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Јас колку што го сфатив текстов е дека сакаш да правиш бизнис од овој спорт кај нас [смешка број 1], тврдиш дека по 3 (бесплатни) тренинга резултатите ќе бидат видливи [смешка број 2], се споредуваш себе си со луѓе кои се многу подолго во спортов [смешка број 3] и се класифицираат како лични тренери, а воедно и изгледаат најмалку 20 пати подобро од тебе со нивната мускулатура.Па од што сакаш да живеам од воздух.Морам и јас од овој бизнис да живеам.Ако моето учење,детерминација и знаење е без пари каде е моето преживување од сето ова.Давам бесплатно одамна сега време е и јас да почнам да земам пари од сето ова.Затоа нудам 3 бесплатни тренинга и резултатите ќе бидат видливи.Во рок од 3 месеци сигурно би добил повеќе да платиш некој што знае како да те тренира од колку да вежбаш 1 година и да немаш никакви резултати.А 90 % од почетниците не знаат со правилна форма да вежбаат камоли што прават во теретана.Ако инвестираш барем инвестирај правилно.Бесплатно никој не го прави тоа а прашај колку бараат другите за персонален тренинг и исхрана па ќе видиш дека јас ти барам минимум.Така да за да го продолжам моето учење и вежбање мора од некаде да имам клиенти.Доволно вежбав без пари.
Добро, мање битно - ме насмеа. За крај, да не биде подоцна "Епа незнаев" ќе ти кажам најпријателски доколку сакаш овдека на форумов да шириш пропаганда, и да наплаќаш за секоја глупост што планираш да ја пишеш во иднина, тогаш уште од моментов одлогирај се од подфорумов и слободно продолжи ги своите патешествија некаде на друго место, освен ако несакаш да бидеш вториот среќник кој ќе добие принуден перманентен одмор во овој подфорум.