Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Токму така, јас објаснив дека првично за кафето ќе одам, они не за чекирање ќе одишБоже, Старбакс за џетсетери, за чекирање...Какви муабети... Ви текнало дека доколку отворат ќе одат луѓе таму за првичната намена - а тоа е преубаво кафе со секакви вкусови?
Или ајде само да се исплука бренд, затоа што е бренд. Јас немам намера да јадам во Бургер Кинг, па не го потев за тоа на темава, а повеќето што паднаа на гз заради Бургер Кинг, први го исплукаа Старбакс иако истото не се ни отвори во Македонија.
Бог да чува и да брани.![]()
Види ако прв се чекираш тоа е престижA што е финтата со чекирањето си мислат ли дека само они се биле таму дека никој друг нема отидено?![]()
![]()
Па повеќето чекирања немаат врска се филмаат за некој да помисли дека навистина се таму. Се чекирале во рамстор <3 а они дома пијат турско кафе, или пак се чекираат: на граница, клиничка болница,аурора ресорт и спа, колосеум, матка, на гости кај......Види ако прв се чекираш тоа е престижу стилот седат пријателите твои на фејс и гледаат еј Бонбониера види го се чекирал во Мајами пие коктели а ние дремеме на фејс
))))
Па повеќето чекирања немаат врска се филмаат за некој да помисли дека навистина се таму. Се чекирале во рамстор <3 а они дома пијат турско кафе, или пак се чекираат: на граница, клиничка болница,аурора ресорт и спа, колосеум, матка, на гости кај......![]()
Колку што разбрав барал 1 милион а му било нудено 700 000 и сеа е заграден![]()
А јас мислам елита седи во Карпош, оно пола сељаци купуваат како да не виделе. Толку ли е тешко од Карпош до Центар да се отиде да се купи нешто.![]()
Ајмоо народот што нема пари, сите со телевизори во количките.
Здравје следната недела се надевам поопуштено ќе е да се види маркетот.