Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
ja sega se vrativod toa molot,, nenormalna rabota e, vo t-mobile davaa baloni i kolacinja bespari toa bese nevidena guzva za kolacinjata i gi gledas nadvor jadat i im tece od usta toa kremot, idam kaj toa marketot kako se vikase kerefur, sto da vi kazam, nevidena guzva 16 kasi po 100 luge na kasa i toa so golemi kolicki, go prasuvam obezeduvanjeto od kade se vleguva mi kazuva koga odam tamu sto da vidam ja sum 100 na re4d da vlezam i toa nepustaat, samo po 10 luge na sekoi pola saat. nesto nevideno, nemozev da snimam so mobilniot da vi pokazam sliki za kolacinjata od t-mobile, sramota

Се во ред тоа,ама јас ти кажувам какви се повеќето во Македонијава,едно време имав доста такви на мојот Фејсбук профил,чек ин од таму,чек ин од ваму,чек ин од онаму.
Абе не се умарај со чек ин бе да ти се серам во телефонот* помини си убаво со друштвото,го заболе некого петелот* каде си и со кого си.

Јас на пример,чек ин не праам никогаш каде и да сум,едноставно премногу ми е селски тоа лично мене,гледам да си поминам убаво со кого и да сум.

Верувај,ако се отвори Старбакс ќе ја видиш цела Македонија како има направено чек ин од таму,колку да видат останатите дека се таму,а не дека идат поради кафето или додатоците.Едноставно,таков народ сме,глумиме американци со сила.

Нека прават бе, нивен избор. Ти имаш избор да направиш hide. Секој има право што сака да прави, не значи дека заради тоа што некој прави check in на Фејсбук не треба да се отвори Старбакс. Не е тоа никаков аргумент против отварање. Ти викам, сигурно ќе има check in и од Бургер Кинг, ама повеќето не го искоментираа тоа, затоа што им одговара и сакаат да се отвори. Муабетот ми е дека има селективно плукање и ме нервира тоа. Јас сакам бе да си пијам кафе од Старбакс, убаво ми е кафето, убави ми се додатоците, комбинациите. Плус во Скопје освен на неколку места, нема кафиња за носење, а Старбакс е реално најпопуларен по тоа. Не гледам една причина зошто да не се отвори. Ако се отвори, сепак луѓето ќе имаат избор дали да купуваат кафе или не од таму, а вака тие што сакаат, немаат избор дали да купат од таму или не пошто нема продавница.

Јас сум за тоа да има избор. Па твое да биде после дали ќе купуваш или не. Исто ко што ќе има Бургер Кинг. Ти ќе го имаш изборот дали да јадеш од таму или не. Исто и јас го имам истиот избор и ќе го искористам изборот да не јадам од таму без да плукам по причините на луѓето кои отишле таму да јадат.

Веруј ми ништо не ме чуди во денешно време кај нас што се случува.Па уште ако им се погоди Carrefour ефтин за некој продукти ке видиш ти гужва :) :pos:

Па трговскиот центар е за сите, не е само за млади. Дај сите пензионери да ги избркаме од државава или да ги заклучиме по дома, да не им дадеме право да излагаат за да не “сметаат“...

[quote="Ilumious, post: 5356399, member: 5041" А што е финтава со ова со пензионериве, не ми отвора линкот од овој нет :S

Еве ти го ископирав, заебанција:D:pos:

Сити мол бесплатен за пензионерите во вторник и петок
Собранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот, новоотворениот трговски центар Сити мол во вторник и петок да биде бесплатен за пензионерите. Градските власти со овој потег очекуваат директно да се подобри перцепцијата за куповната моќ на возрасното население.
Со 47 гласа за, 74 против и тројца оправдано присутни, Собранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот Коце Трајановски, деновите вторник и петок да бидат бесплатни за пензионерите кои ќе го посетат трговскиот центар Сити Мол.
Освен драстичното зајакнување на куповната моќ, со оваа уредба се очекуваат и други бенефити за градскиот живот, како што е растоварување на гужвите во ЈСП во истоимените денови.
Сите пензионери од Скопје во вторниците и петоците ќе можат комплетно бесплатно да го посетат Сити Мол и истовремено, исто така бесплатно, неограничено да ги распрашуваат продавачките што им е најтазе и кога сабајле отвораат.
Како доказ за пензионерскиот статус ќе биде доволно да се искаже мислење дека ќе се расипе времето бидејќи вртат колената или да се даде некој друг лесен пензионерски пасворд.
Дознаваме дека градот ја разгледува и можноста во останатите денови, барем дел од производите од Сити Мол да бидат ставени на позитивна листа како и предлог закон цените да мора да бидат означени со поголем фонт.
Здружението на пензионерите го поздрави овој потег на град Скопје напоменувајќи дека надлежните треба да посветат особено внимание во Сити мол да не дојде до појава на промаја, која, како што е познато, е причина број 1 за насекираност кај возрасните лица.[/quote]
aj ne se zaebavaj,MUHAHHAHAHAHHAHAAAA, tie intaka gi maltretiraat prodavacite pa ke imaat moznost neograniceno da gi prasuvaat, znaci nie nikogas na red nema da dojdeme, e jak predlog usvoile

ja sega se vrativod toa molot,, nenormalna rabota e, vo t-mobile davaa baloni i kolacinja bespari toa bese nevidena guzva za kolacinjata i gi gledas nadvor jadat i im tece od usta toa kremot, idam kaj toa marketot kako se vikase kerefur, sto da vi kazam, nevidena guzva 16 kasi po 100 luge na kasa i toa so golemi kolicki, go prasuvam obezeduvanjeto od kade se vleguva mi kazuva koga odam tamu sto da vidam ja sum 100 na re4d da vlezam i toa nepustaat, samo po 10 luge na sekoi pola saat. nesto nevideno, nemozev da snimam so mobilniot da vi pokazam sliki za kolacinjata od t-mobile, sramota

Ти како да незнаеш кај живееш :) па толку ти е чудно.. абе наш човек за џабе и душа ќе продаде,ако треба и име ќе смени.

а по другите продавници како е за техника сите за храна се фатиле хаха

гирото во Мамас е 140, а кока кола од пола литар 60. Во лукафе немаат голем избор на кафиња сега за сега, нескафе е 90 денари :)

на секој чекор се жалат луѓево немаат пари - отварање на сити мал се превртуваат еден преку друг !!!
што народ ке бевме бе?

па недај боже да се видело нешто гага со вреќи дома ке носат било што и да е !!!

Кажи кои продавници се отворени кои не, шо си гледал во колачињата па ти па :icon_mrgr:

2wdbx4p.jpg

Ајмоо народот што нема пари, сите со телевизори во количките. :icon_lol:

Здравје следната недела се надевам поопуштено ќе е да се види маркетот.

Изгледа никој не им кажал дека ќе работи маркетов и други денови. Кога знаеш дека е отварање, имај малце усул и дозволи на секој што дошол да купи по 2-3 производи и да си замине, па дојди после недела дена и испазари кога нема да има волку гужва. Овие како за 22 декември да купуваат.. :tapp:

Ајмоо народот што нема пари, сите со телевизори во количките. :icon_lol:

Здравје следната недела се надевам поопуштено ќе е да се види маркетот.

What the actual flying fuck.

Што им е на луѓево?

Ова исто како во Бриколаж кога се изнатепаа за влез :pos:

Се обезбедија сите со храна за Нова Година и Божиќ ко што мене ми изгледа.
Македонско - балканска работа еј... А па викендов што ќе биде , оф оф , игла нема да можеш да фрлиш таму а не па да влезеш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom