Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе најдат начин да го даде, па и пари ќе им понуди да го земат. Џабе не рекле од кол на кол, колот ....
па види го местенцето какво е,нема куќа таму.Ја на негово место коа више сум почнал да терам инает ќе садам тополи таму и трња.Да видам дали нема да го откупат тогаш..

па види го местенцето какво е,нема куќа таму.Ја на негово место коа више сум почнал да терам инает ќе садам тополи таму и трња.Да видам дали нема да го откупат тогаш..
Само, да не падне случајно во трњата на крај и да се повреди... Па за 500 евра ќе го даде местото. Во ред е да сакаш да профитираш од укажаната шанса, ама ако си лаком г'з - кармата ќе ти се врати... Не знам каква е точната приказна, ама верувам дека му понудиле многу повеќе од тоа што вреди.

Беше ли некој бе луѓњ? Комшијава се врати пред 5мин вика НЕПТУН 2дел опет туча.

Само, да не падне случајно во трњата на крај и да се повреди... Па за 500 евра ќе го даде местото. Во ред е да сакаш да профитираш од укажаната шанса, ама ако си лаком г'з - кармата ќе ти се врати... Не знам каква е точната приказна, ама верувам дека му понудиле многу повеќе од тоа што вреди.
Тоа сигорно му понудиле поише,само лаком гз не е само овде случај на повеќе места низ скопје има вакви случаеви.Ама више се заебал па нека мисли што ќе праи со местото сеа.

Не бе, од вмро сум па да не знам што е рендер. Значи знам дека изгледа поинаку. Али за полошо - не знам. Помалце авангардно е на рендерите али ми изгледа постабилно овака.

Штом не е барок или рококо на него по дифолт не му се свиѓа.

Да ви се посерам у Старбаксот, го отапевте курот, најсериозно, како може немањето Старбакс во молов да ви е причина да не отидете? Не сфаќате колку е малоумно тоа размислување? :sick:

Па нели треба да бидат “ин шема“ бе нели треба да напраат чек ин дека се у Старбакс еее до толку не разбираш :D

Тоа е права работа, ја пушташ баба ти или дедо ти за еден пар фармерки, ти носат цела кутија, знаеш за недај боже

Среќа баба ми и дедо ми не се до толку неаздисани па да се буткаат по автобуси,а и не идат по такви места,знаат каде смеат,каде можат :pos:

Беше ли некој бе луѓњ? Комшијава се врати пред 5мин вика НЕПТУН 2дел опет туча.

Бев утрово набрзина, сакав нешто да купам, ама кога видов ТЕПАЧКА за продукти, газење, туркање со преполнети колички и корпи, кренав раце.
Значи ова не е нормално, како да се дели леб без пари!
Дури се искомплексирав кога видов колку купуваат луѓево, и жени и мажи, старо и младо. Јас со мала корпа, со 3-4 работи, а тие со оние огромните, секој со по две големи корпи на тркала. И после Македончето било сиромашно?! Мрш бре, не лажете, полни сте со пари ко крлежи!
На каса се чека во просек саат и пол, можеби и повеќе (од 11 гужвата стана уште поголема).
Не знам, се на се, хаос. Кој нема попаментна работа, нека оди. Јас сигурно нема, барем додека малку не се смири хаосов.
Верувајте, неподносливо е, да ви се одмили и купување и се.

Јас и така ќе бидам у туѓина изгледа до понеделник немам намера да идам, покољ е, идев накај факс прееска и повише луѓе имаше од концерт на Мадона.

А што е финтава со ова со пензионериве, не ми отвора линкот од овој нет :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom