Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Информација, утре ќе бидат Бургер Кинг и Домино'с, или слабо?

Ги гледав сликите , одлично изгледа. Здравје наредна недела ке поминам,,, туку што сте се фалите за Старбакс , големо мокачино е 660 денари во Барселона,ако го отворат тука Турското со кајмај ке го пиете.

Таков е нашиот менталитет, сега ова фалело, па и тоа ако се отвори тогаш нешто трето ќе недостатува. Кој ве тера да се појавите таму, ако ништо друго ќе се вработи некој, ќе има поголема понуда, квалитет па кој може нека си купува. Јас сум задоволен што конечно ќе отворат куглана по американски терк, ултрамодерни кина cnxx и што ќе има каде да се помине времето во некој од рестораните во фуд кортот.

Глуп си или не читаш? Од првичниот рендер полошо (ако знаеш што е рендер).

Не бе, од вмро сум па да не знам што е рендер. Значи знам дека изгледа поинаку. Али за полошо - не знам. Помалце авангардно е на рендерите али ми изгледа постабилно овака.

Ги гледав сликите , одлично изгледа. Здравје наредна недела ке поминам,,, туку што сте се фалите за Старбакс , големо мокачино е 660 денари во Барселона,ако го отворат тука Турското со кајмај ке го пиете.
SKopje e voa be, ne e Barselona pa da imame Vilanova ceni zas kafe.
Baska i turskoot so kajmak da e, od Starbaks ke e. Pomodarska nacija sme be, ne sfati.

Не, до 21.10 (или додека им траат залихите). Ќе има тепање задутре :icon_lol: Ама мое мислење е дека тој стандард и ќе го задржат, само што ќе имаат различни артикли на промоција понатаму (нешто како Тинекс што прави).

Во Carrefour постојано имаат најразлични промоции, барем во Бугарија :) Самите производи се со многу добар квалитет и уште подобри цени
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 00:21 ---
Скапо скапо во Зара сега ги гледав цените.
Долен дел пижами од оние со коцки како во болницата што ги има 1500 ден. :pos:
Машна за кошула 999 ден, а врските се 1490 ден. :pos:
Марама 1490 ден и 1990 ден, плетена капа 800 ден, ракавици обични 449 ден, чорапи 299 ден, а оние кратките 449 ден, краток чадор 1490 ден. :eek: :tapp:
Само истите работи ако ги најдам и на шутка ќе им ги однесам за реклама. ;)
Фармерките ептен класични како за некој 35 годишен и како за оние фраерите од електро што ги носат кои се симнати од некоја планина. :D

Па во Зара се ниски цените само на намаление :)

Daj da ne ja vrtime na politika rabotava.

Ama deka ke se polakomat eden kup zeni i homosi da trosat pari sto gi nemaat realno, jebiga.

Nego temava e City Mall.
Ebate City Mall bez Starbucks
Целосно се согласувам :)
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 00:42 ---
Голем минус е тоа што нема и H&M, а за Старбакс, ќе беше стварно добро да го донесоа тука секаде во соседството го има само тука не нажалост, фан сум на кафето што го прават и тоа е тоа :)

main_image_2.jpg

еве ви рендер како било планирано,а како излезе..
E48581658FCDAF48B945A7B10D5C289C.jpg
Врска си немаш.
Тоа се стари рендери, ова беа новите по кој се градеше објектот:
418163_259612904118730_253760458037308_634552_801140338_n.jpg
424015_260136727399681_253760458037308_635710_2054148197_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom