- Член од
- 25 јануари 2012
- Мислења
- 130
- Поени од реакции
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зара скапичка.
Аман бе како ви се пие кафе од 200 ден. во картонска чаша? Како пијач на филтер кафе и сите останати амерички кич-кафиња можам да кажам дека Грин Бинс кафе е подобро од Старбакс.чим Старбакс нема не го признавам и тоа е тоа, ќе го бојкотирам!
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:20 ---
Е тоа е македонското, ко да те тераат да идеш, па ваљда го прават за потрошувачите а не за нив да го гледаат колку е убав? Ако не го најавеа дека ок ништо страшно ама го најавуваа а сега го нема...не иде тоа така!
Има, да на официјалната страна на зара. Над 40 евра излегува ташна, пантолони под 40 евра речиси и нема, а јакните над 100 евра. Чевлите исто по 40 евра и нагоре.Ценовник за Мкд?
И мене ме чудат како запнале за Старбакс мислиш поубаво кафе нема.Аман бе како ви се пие кафе од 200 ден. во картонска чаша? Како пијач на филтер кафе и сите останати амерички кич-кафиња можам да кажам дека Грин Бинс кафе е подобро од Старбакс.
http://www.zara.comЦеновник за Мкд?
Има, да на официјалната страна на зара.
Над 40 евра излегува ташна, пантолони под 40 евра речиси и нема, а јакните над 100 евра. Чевлите исто по 40 евра и нагоре.
Јас очекувам цени во зара како насекаде, така да нека не се занесуваат што е премногу, премногу е.
А нели. Сеа ке почната да мрчат сите , ама во Зара во Солун е поефтиноИма, да на официјалната страна на зара. Над 40 евра излегува ташна, пантолони под 40 евра речиси и нема, а јакните над 100 евра. Чевлите исто по 40 евра и нагоре.
Јас очекувам цени во зара како насекаде, така да нека не се занесуваат што е премногу, премногу е.
Разочара со надворешниот,а богами и внатрешниот изглед..најавуваа нешто друго на рендерот првично објавен. Посебно има промени (на полошо) во надворешниот изглед на фасадата.
Ајде ваљда ќе има барем вистински попусти, а не да ја направат Македонската.А нели. Сеа ке почната да мрчат сите , ама во Зара во Солун е поефтино![]()
а чуството кога си скопјанец од волково и менуваш 3 автобуси за да се чекираш во молотЧувството кога си провинцијалец, во карпош, на 100 метри од сити малот.
Или ке ја научат македонската и ќе го сјебеме остатокот од светот.....Ајде ваљда ќе има барем вистински попусти, а не да ја направат Македонската.
Ова ли е официјалната страна http://zara.mk/?
Тие цени се и на запад, само платите се малце подруги. Во Зара пазарување само на распродажба. Затоа сакав H&M да ги доведат тука, дупло поефтини се, ама ништо.