Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде батина еве ви добитно :sneaky:
Јувентус - х2
Болтон - лидс ГГ3+
4,56 Моцарт
не лакомете денеска се ќе истурка,ова го играм за добра сума кој сака нека следи.
поздрав :P
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 23:15 ---
Секое ливче со јувентус 1 ви е на прво место.Ако излезе јуве 1 гол ќе шетам од стадион до влада на 12ти:D

:D

2500 на баерн челзи спартак и јуве
и после ко ме еба спартак, отидов као демек поправно, валенсија челзи јуве и баерн за 1300
Не ти стискам лајк,дека сварно ми е криво,не утепаа кладилницеве,ништо утре одмарај си.

Kao da znaev deka ke go jadam vecerva.. iiii GO JADOV!!!

Ahhh moj Juventus (n) -50 €

Mora utre da se napravi neshto , oti :гомце: :sick:

Не ти стискам лајк,дека сварно ми е криво,не утепаа кладилницеве,ништо утре одмарај си.
Утре едно рекреативно ќе напраам ако влези влези, ако не укурац нека фатат и кладилници и се, ми се одмили животот. Некни ме турка Порто за 5000, денеска ова... Пред 4 дена фатив 5000 денеска му ги вратив.

2500 на баерн челзи спартак и јуве
и после ко ме еба спартак, отидов као демек поправно, валенсија челзи јуве и баерн за 1300

Тоа е 3800 а не 4800.Во случај на грешка oк али ако стварно си помислил дека се 4800 ете утеха дека се сепак 3800. :) :)

Јас не остадов ниту денар денеска, каков ден за мене, wow :D Иначе би ме паднал само Јувентус за 2740 да можев да уплатам (3+ ја имав пишано).

Утре ќе пишиме, утре ќе ги збогатиме кладилнициве, не се грижете, но дајте некое зицерче со цел да ги скиниме.

Јас утре би играл вака :

Porto - PSG 2 @3,00
Anderlecht - Malaga 2 @2,40
City - Dortmund 1 @ 1,90
Zenit - Milan 2 @3,20

43,8 квота.

Јас исто испаднав добитен, затоа што не уплатив:cool:
15 дена немам ништо уплатено:vozbud:

Ако е вистина, браво, а сепак излезе корисен за советот во неделата, ги пишав колумбиските сите на 2 евра кецови, си влегоја и излезе околу 8-9 квота сите 3 утакмици, молам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom