2
~2A
Гостин
A не не, нејќам да бидам во бордот на ManUre, фала...![]()
Доволен показател е тоа што заклучувате се и сешто на форумов без притоа никакви докази.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A не не, нејќам да бидам во бордот на ManUre, фала...![]()

Ако имаше пенал над него имаше и над Валенсија. Simple as that.Чекај, чекај, чекај. Сакаш да ми кажеш дека немаше пенал над Суарез?
И Шелви убаво си ја удри топката прво, па и за него не требаше црвен ако така гледаме.Ако имаше пенал над него имаше и над Валенсија. Simple as that.
Еванс убаво си ја удри топката прво.
Одлични атрибути. Баш таков менаџер е потребен на клуб ко Јунајтед. Таков му треба и на Ливерпул, ама...Го барав зборот тиранин, ни помалце ни повеќе го опишува комплетно. Атрибути: Подмолност, снаодливост, памет и желба за успех без разлика на искористените средства.
Не фала, како Шенкли ни треба нас.Одлични атрибути. Баш таков менаџер е потребен на клуб ко Јунајтед. Таков му треба и на Ливерпул, ама...
На Шелви за стартот му дадоа црвен, демек со 2 нози бил.И Шелви убаво си ја удри топката прво, па и за него не требаше црвен ако така гледаме.
Дури немора ни фаул да направи, ако влезе со 2 нози му се дава црвен. Е сеа дали влезе или не влезе, пак на кој како му одговара. 
Тоа го говорам и јас. Шенкли е окарактеризиран како бескомпромисен фанатик од сите што работеле со него.Не фала, како Шенкли ни треба нас.

Хахахаха меѓу женските ваши ќе си напрајте кладби, не е дечко ми на форумов![]()