Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај, чекај, чекај. Сакаш да ми кажеш дека немаше пенал над Суарез?
Ако имаше пенал над него имаше и над Валенсија. Simple as that.

Еванс убаво си ја удри топката прво.

Ако имаше пенал над него имаше и над Валенсија. Simple as that.

Еванс убаво си ја удри топката прво.
И Шелви убаво си ја удри топката прво, па и за него не требаше црвен ако така гледаме.

Го барав зборот тиранин, ни помалце ни повеќе го опишува комплетно. Атрибути: Подмолност, снаодливост, памет и желба за успех без разлика на искористените средства.
Одлични атрибути. Баш таков менаџер е потребен на клуб ко Јунајтед. Таков му треба и на Ливерпул, ама...

Штета уште му држи на ливерпулциве ова поразов од Манчестер Јунајтед,како само беа наоштрени... по цели денови само тролаат нешто,деца немојте комплекси ќе си набијате... :icon_lol:

И Шелви убаво си ја удри топката прво, па и за него не требаше црвен ако така гледаме.
На Шелви за стартот му дадоа црвен, демек со 2 нози бил. :D Дури немора ни фаул да направи, ако влезе со 2 нози му се дава црвен. Е сеа дали влезе или не влезе, пак на кој како му одговара. :D

TeamLeagueFA CupLeague CupEuropean CupUEFA CupCup Winners' CupCommunity ShieldUEFA Super CupIntercontinental CupClub World CupTotal​
Liverpool 18 7 8 5 3 0 15 3 0 0 59​
Manchester United 19 11 4 3 0 1 19 1 1 1 60​
Combined 37 18 12 8 3 1 34 4 1 1 119
Table correct as of 13 May 2012.

Сега табелава ја најдов, убаво :icon_lol:

305071_454790564559177_522141436_n.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Може и тука да направиме една кладба ама Ilumious e единствено женско така да.. :unsure: :unsure::unsure:

Хахахаха меѓу женските ваши ќе си напрајте кладби, не е дечко ми на форумов :D

Знам дека на Сан се продаваат секакви приказни ама пак бе, овие се за на психијатар :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom