Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Или тоа или е огромен фан на Џереми Кларксон :)
Добро, донекаде е легитимно да кажеш дека не ти се допаѓа 911 - си има таков, специфичен изглед. Ама да кажеш во исто време дека ти се допаѓаат Кајен и Панамера... да илустрирам со смајли: o_O

а јас реков некој мафијаш го има Ферарито
и се чудам кој ќе му ги купи поршето и ферарито?
Фиат 128 Цаноски? тој само има пари :D

и ме чуди - работи со VW а има и Ферари (од конкурентите)

мене да ми речи Макаутостар или Маккар (оти само во СК има салони) да бидам дилер во мојот град ќе им се заблагодарам ама ќе ги одбијам оти ќе сакам да возам и Ферари и Порше и Ауди и БиЕмДаблју и Ламбо и Астон и Цитроен итн итн а си дилер пример на Мерцедес некако не ми е логично или јас така си мислам :D

Дали е шеф или нешто повеќе овде во автосалонот на Опел тој вози Мерцедес....и го имаа прашано оти вака? не е логично..одговорот му беше...јас имам работа со долги релации, Мерцедесот само знае како да го постигни тоа....и ден денес се чудам...

а јас реков некој мафијаш го има Ферарито
и се чудам кој ќе му ги купи поршето и ферарито?
Фиат 128 Цаноски? тој само има пари :D

и ме чуди - работи со VW а има и Ферари (од конкурентите)

мене да ми речи Макаутостар или Маккар (оти само во СК има салони) да бидам дилер во мојот град ќе им се заблагодарам ама ќе ги одбијам оти ќе сакам да возам и Ферари и Порше и Ауди и БиЕмДаблју и Ламбо и Астон и Цитроен итн итн а си дилер пример на Мерцедес некако не ми е логично или јас така си мислам :D

ок WV има приоритет... пример имаш договор со таа фирма да земаш месечно одредена количина коли и ти давааат попусти.. бонуси.. ти ги продаваш тие коли и земаш нови..имаш математика а у меѓувреме имаш одврзани раци да продаваш друго било шо.. не си обврзан со договор дека само од една фирма мораш да продаваш... али приоритет им даваш на VW во овој случај... плус може замена да правеш.. лизинг.. и сите тие ствари..

Добро, донекаде е легитимно да кажеш дека не ти се допаѓа 911 - си има таков, специфичен изглед. Ама да кажеш во исто време дека ти се допаѓаат Кајен и Панамера... да илустрирам со смајли: o_O

Работата е што не обожавам спортски модели со 2 врати :D
Панамерата и Кајенот се далеку поголеми и полуксузни автомобили :)

Ова низ Охрид го видов пред некое време. Еден фраер стар го пичеше
R.I.P ферарито :) парче го напрае, в дрво се зеде идиотот, можи видовте на интернет сегде имаше, луксузно ферари искршено во битола

Богами, она што планира да го купи наредно е волк во јагнешка кожа ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom