Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I see your 3ти јануари and i raise, 2ри јануари + у 2 години 2 пати 31ви декемвриАбе се жалите, а и самите знаете дека е факултет, како ќе ви кажат така ќе терате, man the f*ck up!
П:С.
Сѐ од горенаведеното е поарно одколку да полагаш на 3-ти јануари, недела, во 8 саат сабајле![]()
Само кај тебе.Само кај мене не отвара цел ден финки/курсес и се остало ?
Екомонски не е е електро, meaning таму 80% од студентите ги положуваат сите предмети од годината. На електро е обратно.Економски распоредот на предавања и колоквиуми го имаат уште во септември.
ее само ти да знаеш ја од кога им пратив маил и како прашања поставено и уште ми немаат пратено меил со бр. на индекс за courses и тоа со прв уписен рокКако може да добијам Live ID акаунт од финки?
Пишав тикет до сервери и мрежа за отварање на акаунт пред две недели и уште немам добиено одговор![]()
остај ти тоаДечки и девојќи ....
70 страни прочитав избришав куп глупости и ве молам да припазите на речникот ...
Ако имате причина да коментирајте слободно ама немојте личните проблеми да ги генерализирате ...
во однос на рапсоредот, знам дека вие доага малце проблематично, но кој од вас пробал да праи ќе знае колку е тешко да се најде правилен модул ... бујрум ако има храбри дечки кои со расположлиите ресурси направи подобар распоред јас прв ќе ќе го предложам да се прифати ...
Барака 2Што е тоа Б2 на распоредот ? Кај се наоѓа таа просторија ? Утре предавње имам не знам кај да одам![]()
Кај е тоа ?Барака 2