Да не ти го цитирам цел пост...реферат имаш напишано.
Брат,не ти штима ова...значи дечко и девојка...се сакаат све е убаво,врската е озбилна,мислат за иднина.
Е сега како нема да ме интересира мене што прави женската настрана од нашата врска ? Или еве како што те цитираше Емка . Твојата девојка да прави далавери настрана тебе убаво ке ти биди ? Нема да те интересира ништо ? ( секако зборувам за озбилна врска )
Плус не е мала работа тоа што го прави типот....( дила,мила,марихуана ти реков ми рече... )
Леле значи ипак треба цел пост да пишувам пак... -.-
Емкаа и @тебе..
Прво, примерот ви е глуп. Нема никаква поврзаност едно со друго и поради тоа, "глуп" е мојот единствен коментар.
Тоа што ми е девојка не значи дека смее да мрчи за све и свашта. Објасни ми како тоа што типот дува е нејзин проблем? Можда и дота игра и турски серии гледа. Како е тоа нејзин проблем, мене уште не ми е јасно?
Девојчето не се пожали "On se drogira i nemi obrnuva vnimanie!" или "Kemi dojde napusen koga se gledame i stunira i nemozeme da zborime normalno!". Тоа се Разумни и Рационални проблеми. А не "TI DUVAS TREVA! TOA E LOSO NEMOZE TOA TAKA KETI RASKINAM AKO NE PREKINES!" - Која си ма ти да ми кажуваш што смеам и што не смеам да праам?
Те пазам те мазам те тинтрам те минтрам, ти на глава ќе ми се качуваш џоинт на раат да неможам да испушам?
Со кој памет бре?
Како и смета тоа? Срам ти е комшиите в'чаршија да не мислет дек одиш со наркуван? Ти ебам сељачанството...
Знаеш она од што го сака и му верува и сака да му помогне му шпиунира фејсбук...
Ко прво, девојчето си кажа дека уште на старт пред да се фатат знаела дека типчето сака да си се отвори од време на време. Значи она на старт се вржала да го носи тој багаж. Немоеш бре жено да се сложиш дека ќе ги носиш куферите и после цел пат да ми кењаш колку се тешки и како повеќе неможеш да издржиш! Си потпишала terms of agreement и сеа сноси си ги "последиците"..
Мислам, бедно... Колку да се праело проблем, од ништо, нешто. Само нееманципирана и неедуцирана малограѓанштина може да крека за ваква смешна ствар.
- Дуваш?
- Да
- Зошто?
- Ми го праи кејфот. Не се секирај, не дувам многу, а и ако ти смета, нема да дувам пред тебе..
- Океј.. не ми смета но се грижам за тебе, несакам да забегаш по лоши ствари...
- Уживај
THE END.
Секоја друга варијација на муабетов треба да заврши со "Мрш ма. Најди си подобар ако немоеш да преминеш преку "проблемов"" Нема толеранција со луѓе што го пикаат носот кај што не им е местото.
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 02:13 ---
Нема потреба од навреди... Мислам ако свати што сакам да кажам поубо... и секако дека ми е гајле, уште дечково ко планират сериозна работа со мене...не му сум јас некоја да го финансирам, и тој да продава мој ствари за таја работа... како и да било...
Сигурно ти ако имаш сериозна врска и разбериш дека девојкати се дрогира...па и продава ствари твој ... сигурно нема да стоиш со врзани раце.... Сепак фала на советот
Продал нешто твое до сега? За да дува?
Едена двојка е 150 денари. Кај вас е 100че.
Што ти украл за 100 денари, жити се?
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 02:16 ---
Знам дека сум груб, и извини.
Несакам да те навредам, ама денес луѓето немоеш да ги чукнеш по рамо и да им се обратиш. Треба да ги лупнеш со токмак. Сакам да ти помогнам со тоа што ќе ти укажам да се вразумиш и да бидеш Добра девојка. А не девојка што не се разбира а праи галама. Ако те прави среќна, сакај го, не наоѓај маани непотребно. Ко шо ќе те сака маалско дете, ниеден размазан шминкер нема да те сака. Ти кажуем од искуство