Пост на кој сте се изнасмеале

Нема слика од дечкото како изгледа.
Попот вика нема погреб
Во болницата нема дечко под такво име
Стилјан тврди дека е претепан и починат.
:pos::pos::pos:

(y)

Кајги бе никако квалитетна дискусија да не можело да се разврзе , се трол до трол упм.
Screen shot 2012-09-30 at 6.09.52 PM.png

Токму така ниеден одговор ни трошка дискусија се трол до трол, па не ми е мал па незнам што па незнам како не била битна големината, на сите посебно да им објаснуваш за што е темата.
начнав и за скриениот педеризам на тие што посетуваат теретана и од тоа ништо сите све невини марии изиграваат.:(
Шкорпи си кажа и како никого да не го итересира тоа што сите ебачи си ги нашол токму во теретана.

Во мое време немаше фенци изрази како ГЕЈ туку ги нарекувавне БУГАР или ако се двајца БУГАРИ.
Коментаров е наменет за Шкорпион нашиот дежурен форум хомосексулец од темата за големина на пенисите на бодибилдерите.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 23:18 ---
Уште еден денешен бонус бисер
да не не ме разбра добро, ајде може и јас не објаснив добро, знаеш добрите идеи секогаш се исмевани или незабележани на почетокот:sneaky:

50515_274145509233_1697674_n.jpg

Поизглед Англичаните во право биле кога викале дека ги оштрите...

Ова секако ќе го избришат али морав да го споделам значи се расплакав од смеа :pos:

:vozbud:
Коментаров е наменет за Шкорпион нашиот дежурен форум хомосексулец од темата за големина на пенисите на бодибилдерите.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 23:18 ---
Уште еден денешен бонус бисер
:vozbud:

Треба да стое Влада на Република Македонија, ти за се ли си вака сериозен, јас смалји ставам за тие попростите да сватат кога се заебавам кога не, изгледа треба за тебе да ставам...:facepalm: :vozbud:

:vozbud::vozbud:

Треба да стое Влада на Република Македонија, ти за се ли си вака сериозен, јас смалји ставам за тие попростите да сватат кога се заебавам кога не, изгледа треба за тебе да ставам...:facepalm: :vozbud:

:pos: И овој Коментар баш ти е за тука. :pos:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 17:35 ---
Некој отвара тема во подфорум Економија и Бизнис до наслов „Машина за тоалет хартија“ со текст

Дали некој има машина за правење тоалетна хартија па да каже дали се исплајќа овој бизнис?
Колку е од прилика месечната заработувачка.
Нагласи дека е за правење тоалетна хартија, за момент помислив нешто друго...

Дечки, гледам сте коментирале многу. Колегите од информатичката редакција не читаат форуми.

Да бидам искрен изгубив доверба во твоите колеги од информатичката редакција и најверојатно долго време ќе остане тоа така. Ако не читаат пренеси им.
Највеќе ценам што ќе се даваат македонски актери од било кој калибар а највеќе од се ценам што и Игор Џамбазов ќе го дружите - нашата легенда.
Тоа странски серии, странски филмови мислам дека треба да се намалат а македонските актери да се стават во игра.
Искрено разочаран сум што на нашите актери им даваат да синхронизираат турска серија, наместо да глумат во оргинална македонска серија / филм. Затоа снимајте серии филмови Македонски.

а за логото на порталот од http://mtv.com.mk/ немој да заборавиш
:pos:

На тема за Енглеска лига, и мојот коментар дека, заради „тоа и тоа“ ManUre, за жал, има постар просечен тим од 9 години....

Среќа тука им е фан-клубот со просечна возраст од 9 години.

:vozbud::pos::pos::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom