Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Еден колега од факс кај мене си има купено тетратки со неа.Абе па чим сте толку по Анне, сменете тоа аватарите. Банерче нешто, ово оно.
Аман бе.Еден колега од факс кај мене си има купено тетратки со неа.
Или тоа или еден квалитетен психијатар ќе бараме. Друго чаре не гледам.Остај банерчина и аватарчина, нас ни треба план како ја разведиме од утон.
Знаев дека муабетов ќе има геј момент. Едноставно нели, неодминливо е.Крајниот резултат има три варијанти: групна терапија, оргија или групно самоубиство.
Ама беше она мажена за еден Италијанец прво, да не излезе ова стварно.Полошо од браков може да биде само Ен сликана со дрес од Милан
We ride together we die togetherКрајниот резултат има три варијанти: групна терапија, оргија или групно самоубиство.
Од кај му се?Еден колега од факс кај мене си има купено тетратки со неа.
Па од Пржино е овој, ги зел од некоја локална продавница таму. Не дека се нешо посебни тетраткиве, 5 листа и тоа жолти и спајалица ставена не на средина од тетратката туку на средина од левата страна али битно од Ен сеWe ride together we die together
Од кај му се?
Па ваљда квалитетни се листовите. Штом се од Ането не се кинат така лесно.Па од Пржино е овој, ги зел од некоја локална продавница таму. Не дека се нешо посебни тетраткиве, 5 листа и тоа жолти и спајалица ставена не на средина од тетратката туку на средина од левата страна али битно од Ен се