Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје

--- надополнето: 30 септември 2012 во 02:01 ---

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Од каква екипа изгуби Интер среде Милано....
Ама не беа Интер криви, новата трева беше.Иначе го посраа Земан, а и Рома, лекција по фудбал им одржаа, повеќе од заслужена убедлива победа на Јуве. Честито до сите навивачи на Јуве.
што ѓи јадеше за нив.Едноставно оваа година јуве е класа две,над сите,сакале ние да признаемо или не,едноставно ,некој што може да им се спротистави гледам у наполи,другово све пиши пропало.

од Сиена бе![]()

Бидна бидна,зошто ја ѓи имав пишано затоа изгубивте,ме изгоревте
Шала на страна стварно е слаба Рома, сеуште се чудам како можеше Интер да загуби од неа. Али бидна веќе, тие три бода се пишани на контото на Рома.
За вечер очекувам прва победа на домашен терен и продолжување на традицијата против Виола каде во последните 10 натпревари на Меаца имаме 10 победи.
Очекувам и Наполи да ја спушти на земја Сампдорија, премногу залет земаа, реално да гледаме нема Сампдорија можности за да биде во првите три, како што е моментално на табелата.
.Не, зашо ја и Деко ја имавме пишано. Еве глеј вечер пак ќе ги измувламе против Фиорентина, на две ливчиња ги имам, и 2ка и Т1 2+, прати ги и ќе видиш какви баксузи сме.Бидна бидна,зошто ја ѓи имав пишано затоа изгубивте,ме изгоревте.