Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пичкарски потег на Фабрегас, јасно е тоа, нема што многу да се зборува.
За раката на Тиаго не знам што да кажам, нема точно правило за таква ситуација и затоа пола судии судат рака, пола пуштаат да се игра.
Се на се, мислам дека 2:2 ќе беше најреален резултат.
:eek:

R

Rigel Kent

Гостин
За раката на Тиаго не знам што да кажам, нема точно правило за таква ситуација и затоа пола судии судат рака, пола пуштаат да се игра.
Da ti kazam pravo ovie silegjii od Sevilla zasluzija najmalku 3 crveni kartoni .Ako ne bese direktniot crven , ke bese vtor na Rakitic i niza drugi .

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314
Се е тоа добро, се дешава човек да изгулими или па да има според момент што нема да го види судијата. Ама прашањето е до кога? Е одговор на ова никој незнае..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Три пати спасување газ (воглавно од Меси, он и денеска асистираше) у 90 минутиа, што е многу - многу е! :)
Тоа е тоа лани што фалеше. Реално да правиме муабет.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се е тоа добро, се дешава човек да изгулими или па да има според момент што нема да го види судијата. Ама прашањето е до кога? Е одговор на ова никој незнае..
Добро нели веќе научивте дека на Барса и на Реал им се прогледува низ прсти во Шпанија.
Не сте деца мајка му стара, знаете како одат тие работи.
За раката и јас не сум сигурен, а за Фабре(n)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.393
Поени од реакции
38.849
А што направи Фабре , спомна некој погоре пичкарски потег , али не го видов третиот гол. Иначе иако сум за Барса имаше нерегуларност за вториот гол , раката на Тиаго беше пресудна , но можете да забележите дека моментот кога топката му удира во раката , судијата се врти во правец на топката , за дел од секундата не ја виде случката , иначе сигурно би била прекината играта.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314
Добро нели веќе научивте дека на Барса и на Реал им се прогледува низ прсти во Шпанија.
Не сте деца мајка му стара, знаете како одат тие работи.
За раката и јас не сум сигурен, а за Фабре(n)
Ти реков. Се е тоа добро, знам дека им се прогледува низ прсти. Али до кога? (иначе реторичко е прашањево, не очекувам одговор. ;))

R

Rigel Kent

Гостин
Aj da vi pojasnam , Medel ja zede topkata i ne ja davase , za toa se dobiva zolt karton , otide direktno na Fabregas so glava. Sublimirano crven karton(i dva zolti da bea seedno ) , i ne sakam ni zbor poveke !

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314
Aj da vi pojasnam , Medel ja zede topkata i ne ja davase , za toa se dobiva zolt karton , otide direktno na Fabregas so glava. Sublimirano crven karton(i dva zolti da bea seedno ) , i ne sakam ni zbor poveke !
Молим те, значи те молам не се обидувај да го оправдаш црвениот. Радувај си се на победата. Честито нека ви е, каква таква, победа си е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom