Пичкарски потег на Фабрегас, јасно е тоа, нема што многу да се зборува.
За раката на Тиаго не знам што да кажам, нема точно правило за таква ситуација и затоа пола судии судат рака, пола пуштаат да се игра.
Се на се, мислам дека 2:2 ќе беше најреален резултат.
Da ti kazam pravo ovie silegjii od Sevilla zasluzija najmalku 3 crveni kartoni .Ako ne bese direktniot crven , ke bese vtor na Rakitic i niza drugi .Пичкарски потег на Фабрегас, јасно е тоа, нема што многу да се зборува.
За раката на Тиаго не знам што да кажам, нема точно правило за таква ситуација и затоа пола судии судат рака, пола пуштаат да се игра.
Се е тоа добро, се дешава човек да изгулими или па да има според момент што нема да го види судијата. Ама прашањето е до кога? Е одговор на ова никој незнае..Пичкарски потег на Фабрегас, јасно е тоа, нема што многу да се зборува.
Тоа е тоа лани што фалеше. Реално да правиме муабет.Три пати спасување газ (воглавно од Меси, он и денеска асистираше) у 90 минутиа, што е многу - многу е!
Па немаше намера Тиаго да игра со рака.Затоа и судијата остави да продолжи акцијата.
Е ај речи гоАко и денеска се извадат, ондак... не сакам да го речам.
Добро нели веќе научивте дека на Барса и на Реал им се прогледува низ прсти во Шпанија.Се е тоа добро, се дешава човек да изгулими или па да има според момент што нема да го види судијата. Ама прашањето е до кога? Е одговор на ова никој незнае..
Е што се чудиш де. Двајцата идеа на топка, која после случајно се одби во раката на Тиаго.
Ти реков. Се е тоа добро, знам дека им се прогледува низ прсти. Али до кога? (иначе реторичко е прашањево, не очекувам одговор. )Добро нели веќе научивте дека на Барса и на Реал им се прогледува низ прсти во Шпанија.
Не сте деца мајка му стара, знаете како одат тие работи.
За раката и јас не сум сигурен, а за Фабре
Молим те, значи те молам не се обидувај да го оправдаш црвениот. Радувај си се на победата. Честито нека ви е, каква таква, победа си е.Aj da vi pojasnam , Medel ja zede topkata i ne ja davase , za toa se dobiva zolt karton , otide direktno na Fabregas so glava. Sublimirano crven karton(i dva zolti da bea seedno ) , i ne sakam ni zbor poveke !