Фан клуб: МЗТ Скопје

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
МЗТ ШАМ-ПИ-ООООНННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Малку фалеше на крај се да отиде во неповрат но благодарение на одличната игра на цел натпревар освен оние завршни 3-4 минути МЗТ успеа да ја запише првата победа во АБА лигата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А бе ни тргна кошаркава во МКД или така ми се чини?
Ај ќе видиме на ЕП до кај сме и дали тоа било само fluke или стварно не бива :)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Браво честититки за Мзт Скопје за победата и одличната игра!
Уште пред два месеци дадов прогноза дека Мзт ќе биде меѓу првите 6 екипи во јадранската лига после ова што го видов ми дава потврда. Ако Мзт тепа дома на минимум 9од13 утакмици дома и минимум 7/13 на гости(1 победа на гости веќе имаме) реално е минимум 6 место да освоиме.
П.С Кога го гледав Мзт ме врати истото чуство што го имав кога Македонија играше на Европското првенство во Литавнија!

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Počinje press konferencija. Trener gostujuće ekipe Aleksandar Todorov je zadovoljan pobjedom. "Točno smo znali što trebamo raditi i kako ih zaustaviti. Naše analize su pokazale da je Cibona jača u tranziciji i to smo uspjeli zaustaviti. Ovo nije prava Cibona i mislim da su oni i dalje jedni od favorita za vodeće pozicije."

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Ајде честито и нека се множат победите. И јас се израдував како да се работи за репрезентацијата. Ме изненадија со брзата игра :)

П.С. Ако знае некој да појасни како се пресметуваат тие рејтинг поените за евентуален влез на втора наша екипа во АБА лигата.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Trener Veljko Mršić: "MZT je zasluženo pobijedio. Odigrali su bolju utakmicu u kontinuitetu nego mi. Prvo poluvirjeme smo dobro otvorili, ali izmjene nisu dobro reagirale i obrana nam je počela padati. Previše smo stajali i oni su se razigrali. Na kraju smo imali malu šansu za preokret, ali smo izgubili loptu i MZT je pobijedio."

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
:cuc::cuc: #34
Абе Чековски ваков или онаков изигра ТОП, нормално како и останатите.
Среда очекувам ПУНА сала, да грмииииииииии !!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Честито, добра партија.Нека продолжат само вака :)

Kajgana Shop

На врв Bottom