Помош: Барам еден филм!

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Филмот е француски се работи за млад фудбалер голем талент, најавуван како подобар и од Пеле, менаџерот му вели дека ќе игра во Париз, тој мисли на ПСЖ, но оди во некој ФК Париз.Иначе детето се вика Габор Ковач има и примеси на комедија ми се чини.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
gledav eden film ama nikako imeto da mi tekne, vaka odeshe:

imashe edno bogato dete, onaka preterano bogato, od bogata familija normalno... ama mu gi ubivaat roditelite koga e mal i eden drug se grizhi za nego cel zhivot, ama ne da se girzhi od interes, nego go saka kako svoe dete...

I detevo koa ke porasno ke se interesira mnogu za da bide Ninja, posho vo 9gag ke gleda smeshni slikici kako toa ninjite se nevidlivi itn int... i odi vo edno mesto trenira tamu da bide ninja... Posle koga ke stane tamu najsilen od site, uchitelot tamu stanuva ljubomoren na ovoj, i saka da go ubie, ama ovoj e tolku silen shto site gi ubiva i bega od tamu... i se vraka doma vo kukjata negova, ama mnogu bogat ima ogromna kukja...

i gleda mestoto kade shto zhivee ne e isto kako porano, ima mnogu kriminal i sve toa, i ni policijata ni nikoj ne mozhe nishto da napravi okolu toa, pa ovoj sam si reshava da gi reshava problemite... i mislam deka odi kaj eden tamu kupuva edna maska, neshto slichno kako na liljak posho navecher samo gi tepa loshite ne denski, denski e onaka, bogatash izigrava...

i do tuka go pamtam... posle ne znam... znam deka od opisov teshko, ama ne se znae... nekoj mozhe go znae...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
gledav eden film ama nikako imeto da mi tekne, vaka odeshe:

imashe edno bogato dete, onaka preterano bogato, od bogata familija normalno... ama mu gi ubivaat roditelite koga e mal i eden drug se grizhi za nego cel zhivot, ama ne da se girzhi od interes, nego go saka kako svoe dete...

I detevo koa ke porasno ke se interesira mnogu za da bide Ninja, posho vo 9gag ke gleda smeshni slikici kako toa ninjite se nevidlivi itn int... i odi vo edno mesto trenira tamu da bide ninja... Posle koga ke stane tamu najsilen od site, uchitelot tamu stanuva ljubomoren na ovoj, i saka da go ubie, ama ovoj e tolku silen shto site gi ubiva i bega od tamu... i se vraka doma vo kukjata negova, ama mnogu bogat ima ogromna kukja...

i gleda mestoto kade shto zhivee ne e isto kako porano, ima mnogu kriminal i sve toa, i ni policijata ni nikoj ne mozhe nishto da napravi okolu toa, pa ovoj sam si reshava da gi reshava problemite... i mislam deka odi kaj eden tamu kupuva edna maska, neshto slichno kako na liljak posho navecher samo gi tepa loshite ne denski, denski e onaka, bogatash izigrava...

i do tuka go pamtam... posle ne znam... znam deka od opisov teshko, ama ne se znae... nekoj mozhe go znae...
Batman Begins

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не си слушнал за Бетмен до сега? Иначе ако планираш да го гледаш филмов, после него изгледај ги и овие два дела. Овие му доаѓаат како втор и трет дел на филмот.

The Dark Night
The Dark Night Rises
abe da, sum slushal ama novite filmovi ne gi imam gledano... i ne go pamtev bas najubavo prviot del i si vikav nema shansi ninja i batman vo ist film... zatoa i mislev ne e toj...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.259
Филмот е француски се работи за млад фудбалер голем талент, најавуван како подобар и од Пеле, менаџерот му вели дека ќе игра во Париз, тој мисли на ПСЖ, но оди во некој ФК Париз.Иначе детето се вика Габор Ковач има и примеси на комедија ми се чини.
http://www.imdb.com/title/tt0295736/

A

Antigona

Гостин
Барам еден филм но никако дами текне на насловот :(

Филмот е произведен некаде 90-те години (1991/1992 , хммм) и единствено на што се сеќавам се оние 7 деца со бели коси кои убиваат кога ке те погледнат со нивните очи.

Значи на почетокот од филмот некој чуден чад го зафаќа градот и сите луѓе се онесвестуваат, меѓу нив има 8 бремени жени кои ке се породат, но едното бебе ке умре. Па така ке останата 7 деца со бела коса кои цело време одат во пар машко со женско , само едното дете нема партнерка ....хммм на крајот се обидуваат да го срушат ѕидот и да му влезат во мислите на професорот.

Ако знае некој како се вика филмот , нека пиши, би му била бескрајно благодарна :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Барам еден филм но никако дами текне на насловот :(

Филмот е произведен некаде 90-те години (1991/1992 , хммм) и единствено на што се сеќавам се оние 7 деца со бели коси кои убиваат кога ке те погледнат со нивните очи.

Значи на почетокот од филмот некој чуден чад го зафаќа градот и сите луѓе се онесвестуваат, меѓу нив има 8 бремени жени кои ке се породат, но едното бебе ке умре. Па така ке останата 7 деца со бела коса кои цело време одат во пар машко со женско , само едното дете нема партнерка ....хммм на крајот се обидуваат да го срушат ѕидот и да му влезат во мислите на професорот.

Ако знае некој како се вика филмот , нека пиши, би му била бескрајно благодарна :)
Village of the Damned

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
odamna go gleav filmov na nekoj od nasive tv..tipov makro, najsmotan coek e vo skolovo i so edna drugarka pocvit ke i trebet pari taja ke viknit us nekoj i 5-6 ke gi prodavat kaj nego vstan vo drugata soba majkamu tatkomu ama ak saket kaj nego mn poskapo ak imet tie mesto poeftino

vaka mi go objasna filmov edno drugarce nekoj znajt koj e ?

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
sinoka okolu 12 pustiv na kanal5+ imase eden film ,se desavasevo avganistan -pakistan,tatako bara sin,ima scena na stadion kamenuvanje,posle ide u edna kuka i tamu go naoga sin mu,ama go prepoznavaat ,pa borba so toj facata so e tamu,sin mu so catal go gaga u glava i begaat,posle zaspav,opisov bese malku :facepalm:,ama so da praam,ako ima nekoj da pise ke bidam blagodaren,inace e filmot ne e star

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Професорка предава во државно училиште во Америка , на деца кои што немаат никаков успех.Повеќето од нив се членови на банда.Таа решава дека секое дете заслужува шанса и решава да им помогне.Почнува да работи на три различни места , а како резултат на тоа го губи својот маж.Ги жртвува своите потреби и одвојува финансиски средства за да ги прошета своите ученици во музеи,ги носи на вечера итн.На крај успева во тоа.Име на филмов ако може,фала.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Професорка предава во државно училиште во Америка , на деца кои што немаат никаков успех.Повеќето од нив се членови на банда.Таа решава дека секое дете заслужува шанса и решава да им помогне.Почнува да работи на три различни места , а како резултат на тоа го губи својот маж.Ги жртвува своите потреби и одвојува финансиски средства за да ги прошета своите ученици во музеи,ги носи на вечера итн.На крај успева во тоа.Име на филмов ако може,фала.
Провери дали е овој филм...

http://www.imdb.com/title/tt0112792/

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Види овој

http://www.imdb.com/title/tt0463998/

Kajgana Shop

На врв Bottom