Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Едно е сакањето, друго се реалните можности;) И јас може сакав принц од бајките како малечка, ама пораснав и сфатив дека нема:D
За вториот болд, мило ми е што си оставил барем малку простор за некоја што не се совпаѓа со твоите првични преференци...за доброто на обајцата, и врската во целина;)
--- надополнето: 28 септември 2012 во 11:31 ---
За тебе е лесно, само дато кога е роден и во колку сато и ќе знаеш по малку време дали е компатибилен или не.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !
Колку невино размислување. :X3: Иронично што доста луѓе капитулирале вака. Гајле му е дали била со 100, од еднаш нема да ја жени, или еве од трипати, максимум 10тина пати.
Ама пак 100 пати поминало, тие се во врска, и гледаш веридба. Ова шо испаѓа, дека намерно сакал ваква да зема?

Моралот на приказната: на пато не ти е најден, па ни за еднаш. :icon_lol:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Едно е сакањето, друго се реалните можности;) И јас може сакав принц од бајките како малечка, ама пораснав и сфатив дека нема:D
За вториот болд, мило ми е што си оставил барем малку простор за некоја што не се совпаѓа со твоите првични преференци...за доброто на обајцата, и врската во целина;)
--- надополнето: 28 септември 2012 во 11:31 ---
Tреба уште дискусија? Најдовме НЗС?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Арно ме просветли, да си барам невин маж, се што треба, ќе го научам:D
Не да се омажам со некој што го ставал кај ќе стигне, па после цел град да ми се смее каков копук сум зела, и да ми зборуваат зад грб дека ме вара ваму-таму.

Вакви двојни стандарди се лицемерни, во најмала рака.
Вие може да го поминете цел град, тогаш демек сте некои фраери, ама ако девојката имала повеќе од еден, за вас е најдолна курва.
Е, затоа речиси на секоја сте и ВТОР (најчеста женска лага).
Сфатете веќе еднаш, кај жената не е битно кој е прв, битно е кој е последен;).
А плус, денес со чудото на хименопластика...ете, можете само да се залажувате дека на некоја сте и биле прв, ако веќе тоа ви е пресуден императив за озбилна врска или брак.
Moжам да намирисам која каква е ......... немај гајле ! ;)
--- надополнето: 28 септември 2012 во 22:15 ---
Колку невино размислување. :X3: Иронично што доста луѓе капитулирале вака. Гајле му е дали била со 100, од еднаш нема да ја жени, или еве од трипати, максимум 10тина пати.
Ама пак 100 пати поминало, тие се во врска, и гледаш веридба. Ова шо испаѓа, дека намерно сакал ваква да зема?

Моралот на приказната: на пато не ти е најден, па ни за еднаш. :icon_lol:
:confused:o_O

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Нема што да мислам за луѓе што се невини на 21+ година... Тоа е прашање на ставови или искуства од животот. Не е ни позитивно ни негативно, кој кога сака, кој кога може. Не оправдувам ни луѓе што имале по многу партнери зошто ако се има секс со секого, се губи суштината на водењето љубов. Не би имала проблем да имам врска со некој што воопшто немал секс, и исто така сметам дека не би требало да имаат проблем тие што воопшто немале секс за да почнат врска со некои што имале. Ме живцираат ставовите на некои луѓе дека мажи е во ред да имале секс, а на жените им се суди. Сеедно е, ако еден во друг го наоѓаат она што им треба, излишен е фактот што се случувало пред да се запознаат.

W

Werther

Гостин
Нема што да мислам за луѓе што се невини на 21+ година... Тоа е прашање на ставови или искуства од животот. Не е ни позитивно ни негативно, кој кога сака, кој кога може. Не оправдувам ни луѓе што имале по многу партнери зошто ако се има секс со секого, се губи суштината на водењето љубов. Не би имала проблем да имам врска со некој што воопшто немал секс, и исто така сметам дека не би требало да имаат проблем тие што воопшто немале секс за да почнат врска со некои што имале. Ме живцираат ставовите на некои луѓе дека мажи е во ред да имале секс, а на жените им се суди. Сеедно е, ако еден во друг го наоѓаат она што им треба, излишен е фактот што се случувало пред да се запознаат.
Tи си имала?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Ако најдете нешто, пишете, следи бакшиш.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
25
Поени од реакции
32
edno e jasno, na nevinite im e najlesno, ne znaat sto propustaat i ne se zamaraat za toa dozvoluvajki si samite sebe da posvetat vnimanie na samite sebe a ne na nekoe crevo/ropak sto mislat deka ljubovta e igra;;;

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Мислам дека тие личности се премногу затворени личности со постојана мисла за тоа што другите мислат за нив и секогаш се колебаат дали да се пуштат на некое девојче или не, иако имале многу девојки што им се допаднале во минатото, не дека ја чекаат вистинската личност.
Предрасудите се заебана работа, ти ја затварат психата комплетно, ти ја блокираат креативноста и ти ги уништуваат шансите за добар провод.
Што повеќе секс толку поубав е животот, а пошто ебал не ебал, курцу време пролази, излезете во дискотека, одберете девојче што ви се допаѓа и најважно... НЕ БРОЈТЕ ДО 10, ОДМА НАПАЃАЈТЕ!!! Па што биде нека биде, јебига, кај првата нема да упали ама од 10 една сигурно ке биде заинтересирана за забава. Не треба да сте лепотани, само мала доза на хумор е потребна и вие сте во игра... you become a playa.;)

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
Апсолутно ништо...
нема тоа никаква врска.. кад тад ќе клецнеш нешто... нема нишо тука чудно..

патем, ако има твои врсници овде на форумов, на иста или слична возраст (е сеа зависи кој пол сексуално те привлекува), секад можете да се договорите и да завршите работа.. шо има везе.. сепак имате взаемна потреба... нели? :)

W

Werther

Гостин
Апсолутно ништо...
нема тоа никаква врска.. кад тад ќе клецнеш нешто... нема нишо тука чудно..

патем, ако има твои врсници овде на форумов, на иста или слична возраст (е сеа зависи кој пол сексуално те привлекува), секад можете да се договорите и да завршите работа.. шо има везе.. сепак имате взаемна потреба... нели? :)
Ти макро да не си,па што посредуваш?

Kajgana Shop

На врв Bottom