bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.201
- Поени од реакции
- 7.449
Хахаха изгледа најдобро го објасна сегаВо продавница ти изгледаат мали, кога ке го донесеш дома ке ти биде голем, па после некое време пак ке ти мал и ке ти е криво што не си купил поголем![]()
Шознам..со татко ми гледавме..абе му викам 32 е таман за нас...тој...абе мал е овај...еве овај на пример (покажува на 37-ка) ..е тој викам ама 3000 ден поскап 
Прашање...има некој земено ТВ со ова ДЛНА шо е за поврзување на мрежа. Дали добро функционира, може да се приклучи на рутерот и на тој начин да пристапи до фајлови од лаптопот или мора директ со кабел? А исто ме интересира тие шо имаат ви-фи дали е добра конекцијата, шо имаш кога ќе се приклучиш на интернет и тн...
Малце ми дојде дилема сега...дали е подобро (1) со 3 усб порти, усб-рекордер, 200 херци,32 инчи, ви-фи и 25 000 или
(2) со ништо посебно, 100 херци, една усб-порта, ама 37 инчи
и 28000 ?

Јас знам што сакам...тој првиот модел од двата ЛГ шо ги имав предложено претходно....ее тоа кога немаш своја плата, да одиш да си купиш ко човек, да им го донесиш дома и да им речиш: од денеска ќе гледате тв на ЛГ-ов, дали ви се допаѓало тоа или не...