Арсенал - Челзи 29.09.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Cannon
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Победа за Арсенал

Гласови: 78 51,3%
  • Победа за Челзи

Гласови: 50 32,9%
  • Нерешено

Гласови: 24 15,8%

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
6-1 за Арсенал.
Жиру хет-трик, Ешли Кол авто-гол и Волкот 2 гола, за Челзи Кејхил со глава.

Ова аку се деси, земам пиштол и се бесам :) Успат не биди толку сигурен ;) И за Барса така викаја лани ама сепак го јадоја калапот во ЛШ :)

Краен резултат 0:3 за Челзи :) Стрелци ОСКАР 1 и Хазард 2 :)

Луѓе сфаќате заебанции. Ваљда IgorChete се зафркаваше. Right? Right? Riiiight?

И @моиве стварно мислите дека Оскар ќе игра у недела?

Луѓе сфаќате заебанции. Ваљда IgorChete се зафркаваше. Right? Right? Riiiight?

И @моиве стварно мислите дека Оскар ќе игра у недела?
Трио фантастико Мата-Оскар-Хазард а позади Микел и Лампард и си пичиме :sneaky:

Трио фантастико Мата-Оскар-Хазард а позади Микел и Лампард и си пичиме :sneaky:
Ја поприлично сум сигурен дека Оскар нема да игра прв тим али ај ќе видиме :)

Арсенал ми делуваат далеку покомпактно според досега покажаното, Казорла одлично се снајде во Арсенал, Подолски секогаш е опасен, башка играат на домашен терен и затоа сметам дека они ќе ја добијат утакмицава.
Башка ако суспензијата на Тери почнува од овој натпревар шансите за победа за Арсенал се далеку поголеми.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Колку само ми мириса дека 4+ ке иде со победа на Арсенал... нез зошто сите очекуваат тврда утакмица :D

6-1 за Арсенал.
Жиру хет-трик, Ешли Кол авто-гол и Волкот 2 гола, за Челзи Кејхил со глава.

Ова како минатиот пат кога фан на Ливерпул викаше 5 дека ќе им даделе на Јунајтед :P Инаку гласав за Арсенал дека ќе тепа, а секогаш испаѓа обратно така да победа за Челзи.

Двете се променливи екипи, поготово сезонава, Челзи не ми беше нешто убедлив иако победи 1-0 минатото коло, живци искинав, го чекав за пари на голем влог.

Арсенал.... изигра 1-1 со Сити, а ги тепа и Ливерпул во гости кои важат за опасен тим кога играат дома, секогаш даваат максимум против големиве екипи. Мислам дека ќе оди 3+, ќе се игра отворен фудбал и така ќе ја типувам во кладилница, а мислам дека нема да е чудо ако Арсенал направи изненадување, сепак, моја прогноза :

3-2 :)

Двете се променливи екипи, поготово сезонава, Челзи не ми беше нешто убедлив иако победи 1-0 минатото коло, живци искинав, го чекав за пари на голем влог.

Арсенал.... изигра 1-1 со Сити, а ги тепа и Ливерпул во гости кои важат за опасен тим кога играат дома, секогаш даваат максимум против големиве екипи. Мислам дека ќе оди 3+, ќе се игра отворен фудбал и така ќе ја типувам во кладилница, а мислам дека нема да е чудо ако Арсенал направи изненадување, сепак, моја прогноза :

2-3 :)

како може да направи изненадување тим што е фаворит во кладилница ?

како може да направи изненадување тим што е фаворит во кладилница ?

Фаворит е Арсенал? You are probably kidding me.

Мислев дека ќе е 1,95 max. на Челзи.

Ауу, дома играл Арсенал.... затоа, јас мислев Челзи е домаќин.

Венѓер е ногу лут у последно време пазете Челзи... :)

Арсенал нема шанси да го изгубат натпреварот пред своја публика. Мислам дека се поподготвена екипа од Челзи во моментов. Сините не играат нешто најдобро одкако почна сезоната, се некако како на сила ги играат натпреварите. Казорла и Подолски ќе ја направат разликата на теренот.

Мој тип : Арсенал ќе тепа со 2-0 или 2-1 (y)

Просто ко грав, Арсенал е физички спремен а Челзи е физички очаен.

Просто ко грав, Арсенал е физички спремен а Челзи е физички очаен.
A во што е тоа Арсенал физички поспремен, двете екипи имаат ист број на натпревари, така да физички колку што е спремен Арсенал, толку и Челзи. И двете екипи имаат нови играчи така да и уиграноста треба да е на слично ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom