6-1 за Арсенал.
Жиру хет-трик, Ешли Кол авто-гол и Волкот 2 гола, за Челзи Кејхил со глава.
Ова аку се деси, земам пиштол и се бесам

Краен резултат 0:3 за Челзи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6-1 за Арсенал.
Трио фантастико Мата-Оскар-Хазард а позади Микел и Лампард и си пичимеЛуѓе сфаќате заебанции. Ваљда IgorChete се зафркаваше. Right? Right? Riiiight?
И @моиве стварно мислите дека Оскар ќе игра у недела?
Ја поприлично сум сигурен дека Оскар нема да игра прв тим али ај ќе видимеТрио фантастико Мата-Оскар-Хазард а позади Микел и Лампард и си пичиме![]()
Ако ги игра Рамче и Бертнард крила ќе биде смеење.Ја поприлично сум сигурен дека Оскар нема да игра прв тим али ај ќе видиме![]()
6-1 за Арсенал.
Двете се променливи екипи, поготово сезонава, Челзи не ми беше нешто убедлив иако победи 1-0 минатото коло, живци искинав, го чекав за пари на голем влог.
Арсенал.... изигра 1-1 со Сити, а ги тепа и Ливерпул во гости кои важат за опасен тим кога играат дома, секогаш даваат максимум против големиве екипи. Мислам дека ќе оди 3+, ќе се игра отворен фудбал и така ќе ја типувам во кладилница, а мислам дека нема да е чудо ако Арсенал направи изненадување, сепак, моја прогноза :
2-3![]()
како може да направи изненадување тим што е фаворит во кладилница ?
A во што е тоа Арсенал физички поспремен, двете екипи имаат ист број на натпревари, така да физички колку што е спремен Арсенал, толку и Челзи. И двете екипи имаат нови играчи така да и уиграноста треба да е на слично ниво.Просто ко грав, Арсенал е физички спремен а Челзи е физички очаен.