Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Шо се замараш со овја бе, на свака тема филозофира нешто. Батали го...
Збори за Барса ова, Барса тоа...ќе помислиш дека Барса игра како пред 2 године. Не гледа дека без Меси неможа гол да дада, па тој нашол да збори.

I

IBIZA SOUND

Гостин
cisto informativno me intersira od 2000 god pa do denes kolku pati barsa pobedila,a kolku real
normalno megjusebno koga igrale ovie dve ekipi vo site mozni natprevari,odnosno la liga kupovi i LS :)
ako moze nekoj da najde takov podatok :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
cisto informativno me intersira od 2000 god pa do denes kolku pati barsa pobedila,a kolku real
normalno megjusebno koga igrale ovie dve ekipi vo site mozni natprevari,odnosno la liga kupovi i LS :)
ako moze nekoj da najde takov podatok :)
Mene me interesira od april 2012 do denes kolu pati pobedile real a kolku pati barsa.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Што вадите небитни работи како резултати од утакмици. Се знае што е битното, дајте го поседот од 2008 навака од ерата на Пеп и Меси <3 .

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Најарно е на темата да се пишува за активностите на другите 18 екипи, а за Барса и Реал да си се дискутира во фан-клубовите. Препирките Мадрид-Барса нека се одвиваат на темите за Ел Класико.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ilumious размислете за опција клуч на темата. И онака ништо паметно не се пишува.
Респект братче :cuc:

Како не ви се скурчи бе алоооооо,
па у пиз*у матер знајте вие нешто асално да пишите. Барса-Реал, Меси-Роналдо. Како не ви се скурчи, абе немој не ме нервирајте амааааан прекинете, кажете нешто што ќе е од корист за да си по пишиме тука. НЕЕЕЕЕ ГООО ТУПЕЕЕТЕ, НЕ БИДЕТЕ СЕЉАЦИ !:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Овој па плачково не му чини дека не му се споменуваат атлетико и фалкао :P

п.с.
меси неможе ни колата да си ја најде без чави и иниеста:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop