Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се замараш со овја бе, на свака тема филозофира нешто. Батали го...
Збори за Барса ова, Барса тоа...ќе помислиш дека Барса игра како пред 2 године. Не гледа дека без Меси неможа гол да дада, па тој нашол да збори.

1347288848_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

cisto informativno me intersira od 2000 god pa do denes kolku pati barsa pobedila,a kolku real
normalno megjusebno koga igrale ovie dve ekipi vo site mozni natprevari,odnosno la liga kupovi i LS :)
ako moze nekoj da najde takov podatok :)

cisto informativno me intersira od 2000 god pa do denes kolku pati barsa pobedila,a kolku real
normalno megjusebno koga igrale ovie dve ekipi vo site mozni natprevari,odnosno la liga kupovi i LS :)
ako moze nekoj da najde takov podatok :)

Mene me interesira od april 2012 do denes kolu pati pobedile real a kolku pati barsa.

Што вадите небитни работи како резултати од утакмици. Се знае што е битното, дајте го поседот од 2008 навака од ерата на Пеп и Меси <3 .

Најарно е на темата да се пишува за активностите на другите 18 екипи, а за Барса и Реал да си се дискутира во фан-клубовите. Препирките Мадрид-Барса нека се одвиваат на темите за Ел Класико.

Ilumious размислете за опција клуч на темата. И онака ништо паметно не се пишува.

Респект братче :cuc:

Како не ви се скурчи бе алоооооо,
па у пиз*у матер знајте вие нешто асално да пишите. Барса-Реал, Меси-Роналдо. Како не ви се скурчи, абе немој не ме нервирајте амааааан прекинете, кажете нешто што ќе е од корист за да си по пишиме тука. НЕЕЕЕЕ ГООО ТУПЕЕЕТЕ, НЕ БИДЕТЕ СЕЉАЦИ !:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Овој па плачково не му чини дека не му се споменуваат атлетико и фалкао :P

п.с.
меси неможе ни колата да си ја најде без чави и иниеста:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom