ovie navijacive na juventus znaci kolku samo go obozavaat ferara, prava legenda im e![]()
Oti da ne go obozuvame?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ovie navijacive na juventus znaci kolku samo go obozavaat ferara, prava legenda im e![]()

toa deа колку го вреѓаа кога тој ги водеше јуве![]()

И Амаури го вреѓавме арно ама од нигде никаде ни го отвори патот кон титулата. Истото важи и за Бориелоtoa de
ali sve se zaborava so vreme, moze za nekoja godina i zeman da mu stane trener![]()

Така ми, јако ќе биде ко ќе играат Јувентус - Сампдоријаovie navijacive na juventus znaci kolku samo go obozavaat ferara, prava legenda im e![]()
Пример, и да изгубиме... исто ко да сме победиле 
инаку, сега и Земан и Ферара се правдаат зошто не се поздравиле, не дека Земан пружил рака а овој не му подадел, едноставно се разминале ..
, Канаваро ( не беше во форма а и стар беше ) Тиаго
, Сисоко
, Брацо
итн да не набројувам. Единствено му замерувам што неможеше да му ја погоди позицијата на Диего, а тогаш беше во животна форма. Поентата ми беше го почитуваме човекот како легенда на Јувентус, и мило ни е на нас фановите да го пратиме како ја води Сампдорија досега.
. сериозно нека се посвети повеќе на фудбал а помалку на јадење бурек.
toa de
ali sve se zaborava so vreme, moze za nekoja godina i zeman da mu stane trener![]()
Алегри каков таков лани успеа да го победи маестралниот Венгер во ЛШ.Јадат гомна за Ферара, а лани Алегри им беше најдобриот тренер во светот.
Не, сериозно им беше.

Кој го пцуе? Ако пратиш малу више ќе видиш дека повише имаат доверба у него и после катастрофалните резултати и поголем број се за да остане у Милан...Па и милан лани го величеа алегри сега го пцујат
Кој го пцуе? Ако пратиш малу више ќе видиш дека повише имаат доверба у него и после катастрофалните резултати и поголем број се за да остане у Милан...
Има замерка само за Бонера и Антонини, ама без разлика кој е на клупата на Милан дур се они прв состав секогаш ќе има.... Е сеа има некои 15 годишњаци што пцујат по Алегри и што гледаат спас у друг тренер ама ќе им помине коа ќе се надмине кризата...

И?Алегри каков таков лани успеа да го победи маестралниот Венгер во ЛШ.![]()