Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
toa de :icon_mrgr:

ali sve se zaborava so vreme, moze za nekoja godina i zeman da mu stane trener :)
И Амаури го вреѓавме арно ама од нигде никаде ни го отвори патот кон титулата. Истото важи и за Бориело:)

ovie navijacive na juventus znaci kolku samo go obozavaat ferara, prava legenda im e :)
Така ми, јако ќе биде ко ќе играат Јувентус - Сампдорија :P Пример, и да изгубиме... исто ко да сме победиле :P

инаку, сега и Земан и Ферара се правдаат зошто не се поздравиле, не дека Земан пружил рака а овој не му подадел, едноставно се разминале ..

Земан му ја оспорува цела играчка кариера, одличен потег на Чиро (y)

ovie navijacive na juventus znaci kolku samo go obozavaat ferara, prava legenda im e :)

А зошто да не го обожаваме/величиме? Помина 11 години во Јувентус како играч, освои многу трофеи со тимот. Тоа што беше тренер на Јувентус во една од најлошите сезони за клубот, не го прави помалку да го величиме. Да можеби кажувавме погрдни зборови за него со резултатите што ги вадеше, ама сега го разбирав човекот со кои играчи мораше да го води тимот. Со Молинаро :гомце: , Канаваро ( не беше во форма а и стар беше ) Тиаго :гомце: , Сисоко :гомце: , Брацо (n) , Полсен:гомце: итн да не набројувам. Единствено му замерувам што неможеше да му ја погоди позицијата на Диего, а тогаш беше во животна форма. Поентата ми беше го почитуваме човекот како легенда на Јувентус, и мило ни е на нас фановите да го пратиме како ја води Сампдорија досега.

чиро е легенда на јувентус бе .. настрана што се усра ко тренер како играч е една од побитните фигури во нивната историја.
а земан освен што ги мрази јувентус нема ниедна друга позитивна страна :). сериозно нека се посвети повеќе на фудбал а помалку на јадење бурек.

пс. да ти ебам шинтерот како можеше од волку боса екипа ко рома да изгуби дома. ни сиена не се толку лоши.:mad:

Јадат гомна за Ферара, а лани Алегри им беше најдобриот тренер во светот.
Не, сериозно им беше.

Јадат гомна за Ферара, а лани Алегри им беше најдобриот тренер во светот.
Не, сериозно им беше.
Алегри каков таков лани успеа да го победи маестралниот Венгер во ЛШ. :свиркам:

Па и милан лани го величеа алегри сега го пцујат
Кој го пцуе? Ако пратиш малу више ќе видиш дека повише имаат доверба у него и после катастрофалните резултати и поголем број се за да остане у Милан...
Има замерка само за Бонера и Антонини, ама без разлика кој е на клупата на Милан дур се они прв состав секогаш ќе има.... Е сеа има некои 15 годишњаци што пцујат по Алегри и што гледаат спас у друг тренер ама ќе им помине коа ќе се надмине кризата...

Кој го пцуе? Ако пратиш малу више ќе видиш дека повише имаат доверба у него и после катастрофалните резултати и поголем број се за да остане у Милан...
Има замерка само за Бонера и Антонини, ама без разлика кој е на клупата на Милан дур се они прв состав секогаш ќе има.... Е сеа има некои 15 годишњаци што пцујат по Алегри и што гледаат спас у друг тренер ама ќе им помине коа ќе се надмине кризата...

они не дека имаат доверба у него, него немаат пари за нов трењер :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom