Цртани/анимирани филмови

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
^ хехе Ралф Бакши, одма прва асоцијација - Мачорот Фриц кога го даваа порано на Сител (мислам) си викам - шо е ова бе, пази го мачоров што прави...јак цртан ...Не знаев дека Бакши е режисер на Cool World со Бред Пит, сега видов...

Иначе, вчера го гледав

мислев дека е безвезе цртан пошто не е многу познат/експониран, а искочи доста добар, не нешто посебно од типот на Lion King, али солиден за тепање време, тука негде за 7 колку што има на IMDB. Двата главни лика се многу интересни (Дејвид Спејд и Џон Гудман ги позајмуваат гласовите), добар тандем се (скоро на ниво на Тулио и Мигел од The Road To El Dorado), има доста смешни моменти, 70 минути не знам кога ми поминаа...Поуката - постои нешто што се вика карма, се' се враќа, бла бла итн...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Па и ја исекоа косата...
за шо ќе праат филм?
Па и името на самиот филм е Шрек, а во цел дел беше нормален човек.
МАГИЈА ДРАГА, МАГИЈА.

Зарем љубовта познава граници?!?!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.212
Поени од реакции
30.413
Па и името на самиот филм е Шрек, а во цел дел беше нормален човек.
МАГИЈА ДРАГА, МАГИЈА.

Зарем љубовта познава граници?!?!
Добро де...
Tangled 2 EXTENSIONS!

Член од
30 август 2012
Мислења
15
Поени од реакции
2
bravo za temava!!! od moe vreme za mene najdobri bea i se la linea(poznat i kako baljum baljum),mamli ubedlivo,a kolen i radovan se cista psihodelija! ama stvarno bea dobri...
a od ovie ponovive south park,samuraj dzek,jonny bravo,fosters home...,pingvinite od madagaskar se stvarno ludilo,edno vreme i dekster ama sega imam nekoj glup cartoon network nekogas e na polski nekogas na turski i ne go pustaat dekster.a dolgometraznive sega stvarno dobro gi pravat povekjeto se onaka bas da se utepas od gledanje i nikogas da ne ti zdosadat,na pr. nemo,ice age,madagaskar,AKIRA...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjj za malku kje go zaboravev FERDI mravkata!!!
--- надополнето: 2 септември 2012 во 16:25 ---
Омилени...
Courage,Dexter,Billy & Mandy,Fosters,Johny Bravo,Ed,Edd & Eddy...
lele bravo kako me potseti za billy and mandy,i za ed edd and eddy! sega ke pocnam da gi baram negde po netov da gi gledam pak! fala

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Изгледан Ice Age новиот.....како и да ја свртиш и после толку години и 4 продолженија, останаа најдобри и другиве можат вода да им носат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Kaј го гледаше?

Wreck it Ralph ќе владее.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На замунда има DVDRip
Сега Wreck it Ralph, Madagaskar i Hotel Transylvania (или како и да му беше насловот) се чекаат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Kaј го гледаше?

Wreck it Ralph ќе владее.
Wreck it Ralph ќе го има во Сити мол, слика видов од филмов....
Инаку Madagascar 3.....dafuq did I just see??
3/10 само поради пингвините и одредени моменти со Марфи....трагедија ми го заебаа серијалот со филмов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Wreck it Ralph ќе го има во Сити мол, слика видов од филмов....
Инаку Madagascar 3.....dafuq did I just see??
3/10 само поради пингвините и одредени моменти со Марфи....трагедија ми го заебаа серијалот со филмов.
Abe iskocil Brave, ke mu sednam vikendov. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom