Јас не, него кажи ти кога ќе го гледаме твојот производ?humanoid напиша:Ги имате гледано Wallace&Gromit?
Одличен цртан, односно анимиран
Одличен цртан е! Изгледав многу клипови, богами поучниgerard напиша:Јас не, него кажи ти кога ќе го гледаме твојот производ?
Најнервирачки цртани ми се овие! Поготово Пауер Грлс._ZlObNiCa напиша:Dexter, PowerPuff girls...
Како моеш Декстер да не гледаш еј.....многу е закон цртанот бе.....Acid напиша:Најнервирачки цртани ми се овие! Поготово Пауер Грлс._ZlObNiCa напиша:Dexter, PowerPuff girls...
Најзакон цртан ми е FUTURAMA, а омилен линк BENDER! :msc3:
а како можеш па ти па да гледаш КНД, најдосаден цртан на картун нетворк, Скуби ду е поинтересенMesaja напиша:Како моеш Декстер да не гледаш еј.....многу е закон цртанот бе.....
Samurai Jack,KND.....
Кога нема ништо по телевизииве на Картун ке ги најдам КНД и ги гледам зашо нема ништо друго на каналиве......Гижо напиша:а како можеш па ти па да гледаш КНД, најдосаден цртан на картун нетворк, Скуби ду е поинтересенMesaja напиша:Како моеш Декстер да не гледаш еј.....многу е закон цртанот бе.....
Samurai Jack,KND.....
Закон се еј..... :msc3: :msc3: :msc3: :msc3:_ZlObNiCa напиша:a gi zaboraiv Pinky&The Brain, mnogu zakon crtan :lol: