Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Тренер денеска беше помошникот на Драги Сетинов незнам како се вика постар чуек... а утре требало да пристигне нов па ќе видимо кој ќе биде

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
:facepalm:

Tek sea ke se utepate od mestenje , so ova mu se stava kraj na teteks na prvoligaski status :(:(:(:place:
Deneska se svrtelo muabet kako Setinov i 4-5 igraci si mestele ....Sakale i so Pelister da ja namestat na poluvreme...Zatoa i bil izbrkan Setinov...Kolku e ova vistina neznam...Ni samite ne znaa...
Za vo nedela fudbalerite na Teteks ce imaat po 1000 evra premija dokolku go pobedar Metalurg !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нека не праа филмои тиа од управа бе, се знае кој мести у Тетекс. Таке да овја муабети ми са многу глупи!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Deneska se svrtelo muabet kako Setinov i 4-5 igraci si mestele ....Sakale i so Pelister da ja namestat na poluvreme...Zatoa i bil izbrkan Setinov...Kolku e ova vistina neznam...Ni samite ne znaa...
Za vo nedela fudbalerite na Teteks ce imaat po 1000 evra premija dokolku go pobedar Metalurg !
Teteks sakase da mesti ama pelister odbivase , cekav ja info za online ali niso

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
toa e toa sto bi se reklo.edinstveno sum razocaran toa sto pojce ljudi otidoa da gledaat vardar-pelister nego sto dojdoa vcera da go gledaat teteks.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
^ Drkadzije brat....Na Teteks najmnogu smo mu sega najpotrebni ama toa e.... Kje se ide u Stip ?

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
cisto sumnjam deka bi se organiziralo gostuvanje u stip,ako si primetil godinava samo so pelister imase nesto organizirano drugive utakmice bese totalen haos nikomu ne mu e gajle za nisto.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Да, и мене ми смеќава тоа што моментално појќе ида на Вардар, отколку на Тетекс.

Ама па од друга страна, викаш дека сега смо му биле најпотребни на Тетекс? Како тоа најпотребни? На кого треба мие да му дадемо поддршка? Кој ја заслужил од овие што се моментално у Тетекс? Управата? Играчите? Тренерот? Кој?

Милион прашања, еден одговор. НИКОЈ ОД НИВ!

Искрено, годинава од све срце сакам Тетекс да испадне у втора лига. Втора лига нема за уплаќање у живо, мафијашиве ќе замина и ќе го остаа Тетекс на раат. Ќе играа играчи како до пред 4 године, ќе се држимо у втора лига ама барем ќе имам ќејф да идем и да им дадем поддршка, зошто знаем дека никој не лапа паре на сметка на Тетекс.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
^ Druze pa i za vtora liga trebaat pare !!! Koj ke ni plati kotizacija ? Ovie ke si zaminat,Gjobe ke dojde ? :confused:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа тоа што свите седимо со скрстени руке, дур некој си прае паре на сметка на Тетекс, никој не ни е крив. Кј са тиа 300 душе што идевмо дур беше Брацо, нели свите беа Војводи тогај?
Знаем кој са моментално у управа, знаем дека тешко некој може да ги тргне, ама никој со прст не мрда.
Епа за жал, ако не реагираа навијачите, кој очекуеш да го спаси Тетекс од најлошото? Некој од страна? Не бе, тоа е тоа.
Годинава втора лига не ни бега, а со самото тоа што више нема да имаа ќар од Тетекс, свекако на крај на сезона ќе си замина. Е сега тешко некој дека после тоа ќе го земе Тетекс, и за жал после овја 2-3 године одржуење на мускули, Тетекс од наредна сезона најверојатно ќе игра трета лига (зошто како што кажа ти, нема кој да ни плати котизација), или што е најлошо може и целосно да згасне. Прошливе две сезоне се спасивмо само заради тоа што Тетекс успеваше да опстане у прва лига, па све некој ќе се најдеше да “спонзорира“, а ако паднемо у втора лига (што мислим дека 90% е сигурно), тогај веруј дека никој нема ни да помисли да го земе Тетекс.

Врти сучи, мие смо најголемите кривци што гледамо ка телиња како ни пропаѓа клубот...

Kajgana Shop

На врв Bottom