Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш дека сте ни пациенти последниве години ?
Навивач на Евертон на форумов. Е сега ќе биде забавно (јас не сум за Евертон ама баш ќе биде забавно сега штом имаме навивач на Евертон)
Иначе да те прашам. Пред неколку години имаше еден навивач на Евертон како гостин на емисија на Телма. Беше баш навивач од мали години и на утакмици им имаше идено.Знаеш дека сте ни пациенти последниве години ?
Инаку најнова вест поврзана со Евертон е дека Thomas Hitzlsperger has been handed a two-week trial at#Everton. Мислам дека ке заврши одлична работа во тимот доколку се донесе,го познавам играчот од времето кога играше за ВесХем
Немам гостувано на тв,сигурно е некој друг навивачИначе да те прашам. Пред неколку години имаше еден навивач на Евертон како гостин на емисија на Телма. Беше баш навивач од мали години и на утакмици им имаше идено.
Ти да не си тој?![]()
Да ти кажам дека едвај го чекам натпреварот со Ливерпул на 28ми следниот месец на Гудисон,сигурен сум дека ке падне крвА нели имаше еден навивач на Евертон? Кај исчезна тој?
Инаку иако сум за Ливерпул ги почитувам и сакам Евертон како тимСекогаш ни вршат добра работа
![]()
Абе сега 3 победи со ред имаме тоа ме плаши. Ама Евертон обично лошо почнува, а после Нова Година залет зема па не можи НАТО да ги тепа (што велеше еден мој другар). Годинава пак добро почна па ако после Нова Година пак си земи залет како секогаш т.е продолжи вака ќе биди опасно. И пак ќе прашам кај е тој другиот член за Евертон шо беше?Да ти кажам дека едвај го чекам натпреварот со Ливерпул на 28ми следниот месец на Гудисон,сигурен сум дека ке падне крв![]()
Кој ви е па сеа овој?TEAM NEWS: Everton XI v Leeds: Mucha; Coleman, Heitinga, Distin, Oviedo; Naismith, Junior, Fellaini, Gueye; Mirallas, Anichebe
Everton subs: Howard, Jagielka, JELLYFISH, Neville, Pienaar, Vellios, Duffy
--- надополнето: 25 септември 2012 во 20:40 ---
Everton's all foreign line-up at Leeds is the first time ever they have not included an English player.
Се киксаат новинарите од Daily Mirror - така го викаат Јелавич.Кој ви е па сеа овој?![]()