F1 2012

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Прво да ја навикнам :cool:
Лесна е за навикнување ако си ги играл претходно..и еден совет..BRAKE ASSIST - во ниеден случај немој да користиш затоа што ке си спор како желка..брзи кривини каде што одиш со 120 миљи на пример те успорува на 70ка(тогаш ми беше на миљи кога ја приметив разликата)..и е потресно многу .. :D

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Лесна е за навикнување ако си ги играл претходно..и еден совет..BRAKE ASSIST - во ниеден случај немој да користиш затоа што ке си спор како желка..брзи кривини каде што одиш со 120 миљи на пример те успорува на 70ка(тогаш ми беше на миљи кога ја приметив разликата)..и е потресно многу .. :D
Минатата година на ф1 2011 така губев многу трки, после почнав без никаков ассист и се навикнав за месец дена и шибав ко хамилтон :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Минатата година на ф1 2011 така губев многу трки, после почнав без никаков ассист и се навикнав за месец дена и шибав ко хамилтон :D
Ја навикнав после 3 круга...на тренингот извозев 2-3 круга..излетував како камиказа ама сега се навикнав малце подесиш сет-ап и имаш добра позиција .. :D

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
абе и јас неможев ич да ја играм многу ми бегаше формулана чим малце свртев..ама најдов во option кај требит да се намалит сензитивити на вртенје и сега си возам добро не е лошо...само да имаш волан многу добро ке е тогас за играње и ке мојш конмотно на џард да си возиш дури на сите круга по 50+

Член од
25 септември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo decki jas sum od tetovo i imame mala grupa koja vozi f1 2011
,sega normalno se prefrljame na f2012 pa pravime nesto kako liga seuste ne e pocnata i primame clenovi koj e zainteresiran neka pise sega za sega sme okolu 8 clenovi se nadevam deka ce sakate da ni se pridruzite :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Zdravo decki jas sum od tetovo i imame mala grupa koja vozi f1 2011
,sega normalno se prefrljame na f2012 pa pravime nesto kako liga seuste ne e pocnata i primame clenovi koj e zainteresiran neka pise sega za sega sme okolu 8 clenovi se nadevam deka ce sakate da ni se pridruzite :)
Јас сум за ! :) Преку tunngle играте ?

Kajgana Shop

На врв Bottom