Споредба на македонски хостинг услуги (верзија 0.4)

• Креатор на темата Креатор на темата Bidikov
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми треба хостинг .com ама што поевтин тоа подобро... Најдов на http://www.mk-hq.com/index.php?site=webhost и дали имал некој искуство или пак може да види според информациите на Стартер?
Искрено, не ми личи воопшто на вистинска регистрирана фирма.
Доколку сум во грешка, нека покажат јавен даночен број еве на пример за домени што ги регистрирале во јавната база на МарНет.

PS: А еве и како што гледам немаат оставено ни адреса ни контакт телефон.

Искрено, не ми личи воопшто на вистинска регистрирана фирма.
Доколку сум во грешка, нека покажат јавен даночен број еве на пример за домени што ги регистрирале во јавната база на МарНет.
Деновиве како најевтини ке ги пробам

Деновиве како најевтини ке ги пробам
Мислам дека има добри шанси да се заебеш (ако не одма за некој месец ако им рикне бизнисот) ама океј, на свој ризик. Напомена! Ако веќе земаш не земај на долг период.

Мислам дека има добри шанси да се заебеш (ако не одма за некој месец ако им рикне бизнисот) ама океј, на свој ризик. Напомена! Ако веќе земаш не земај на долг период.
Не не... Ќе земам на 1 месец. Ги знам како подолго време, но првпат видов дека се толку евтини. Ќе го купам можеби викендов и ќе ви кажам дали вреди... А иначе според можностите, може гледам колку посетители има страната и од каде?

Некоја нова споредба на хостинг во државава ?
Ми треба добар хост, но не многу скап како лудацине неотел...
и што мислите за ehost.mk?

Здраво! Ве замолувам ако може да ме посоветувате,
Имам веб сајт и сакам да земам нов хостинг. Веб сајтот ми е претежно таргетиран во УСА ( реклами, посети и сл) Претходно ми беше хостиран на странски сервер, но сега незнам дали да пробам со мк. хостинг. Конкретно од Мк.Хост.

Потребите на сајтот се околу 1G prostor и 50 gb bandwidth.

Ве молам за побрз одговор бидејќи деновиве ми истекува странскиот хостинг и треба побрзо да се одлучам. Вашето мислење би ми помогнало.

Поз!

Здраво! Ве замолувам ако може да ме посоветувате,
Имам веб сајт и сакам да земам нов хостинг. Веб сајтот ми е претежно таргетиран во УСА ( реклами, посети и сл) Претходно ми беше хостиран на странски сервер, но сега незнам дали да пробам со мк. хостинг. Конкретно од Мк.Хост.

Потребите на сајтот се околу 1G prostor и 50 gb bandwidth.

Ве молам за побрз одговор бидејќи деновиве ми истекува странскиот хостинг и треба побрзо да се одлучам. Вашето мислење би ми помогнало.

Поз!

I ja gleav sea za hosting,ovoj mi izgled dobro,web prostor 2 giga za 1000 den. godisno

https://ehost.mk/hosting

neka kazat poiskusnite dali e dobar ovoj host

Луѓе аман со овие хостинг сајтовите, помагајте. Сите изнаставале понуди, пакети и се, а никаде нема точно за што им е хостингот, разграничено windows/linux.

Me интересира кај можам кај нас да хостирам asp.net веб страна, на .mk домен. Само uhost.mk пишува дека хостира asp.net. Што е со овие мкхост и ехост?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom