Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
ха ја гледав утакмицава во дувлото на скаузериве ( ајриш ) со дрес од гигс :) ... пусти лузерски муки !!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
ха ја гледав утакмицава во дувлото на скаузериве ( ајриш ) со дрес од гигс :) ... пусти лузерски муки !!!!
НЕ не не неее....ја гледаше скриен, одвоен од нас....јак си тука, јак...јак си на форумов :)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:50 ---
Кој 102% секогаш се против Јунајтед, така да не ни очекував поинаку да се произнесат:icon_lol:
Се е со причина :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Се е со причина :)
Точно, најуспешните се и најомразени, тоа го има и во книгите по психологија, јас имам прочитано доста земи и ти читни па ќе видиш дека сум во право;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Точно, најуспешните се и најомразени, тоа го има и во книгите по психологија, јас имам прочитано доста земи и ти читни па ќе видиш дека сум во право;)
Како да ти докажам дека нема да успееш да ме запалиш, за да почнам да те навредувам :) Ако мислиш дека ќе ме навреди коментар на форум....со тоа може само едно нешто да се докаже а тоа е.......ват ду ју сеј, ОУ ју вајз мен?! :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како можете да се радувате на ваква педерска победа бе? Како може да навивате за ваков педерски тим бе? Каков човек треба да бидеш, за да навиваш за клуб без чест, без поим за фер-плеј, без идеја за тоа како е да правиш успеси без да ти помага некој од страна, без да знаеш како е сам со своја пот да направиш нешто. Срамота, голема срамота е да се гордееш да бидеш фан на таков педерски клуб. Ве жалам што сте избрале клуб кој го угнетува фудбалот, што целиот ваш живот сте сведоци како други работат за вас, а не знаете како е да се игра со срце, како е да ЗАСЛУЖИШ нешто а да не го добиеш. Манчестер Јунајтед е еден обичен расипан клуб, омразен од другите клубови не ради тоа што се подобри од другите, туку ради тоа што цело време успесите ги кројат на ист начин, начин кој најдобро може да се види ако човек ја изгледа целава утакмица. Кога се враќав накај дома, се надевав дека кога ќе отворам нет ќе прочитам како некој од Еванс, Валенсија, Евра, Фергусон, ма било кој од оние што играат или работат на прљав начин да ги собрало некој автобус или да скршеле нога на некој начин. Посакувам овој клуб да не види никаков трофеј додека јас и моите потомци сме живи. Се надевам дека мојата желба ќе биде исполнета, бидејќи тоа е тоа што тие навистина го заслужуваат.

You'll Never Walk Alone! Мојот клуб кој го сакам повеќе од самиот себе, без разлика кое место и да биде, во секој поим ќе биде нивоа и нивоа над овој расипан клуб, кој никогаш нема да го сфати поимот на тоа што значи да се биде голем клуб.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како да ти докажам дека нема да успееш да ме запалиш, за да почнам да те навредувам :) Ако мислиш дека ќе ме навреди коментар на форум....со тоа може само едно нешто да се докаже а тоа е.......ват ду ју сеј, ОУ ју вајз мен?! :)
Како да те запалам?:icon_lol:
Значи немаше никаква провокација во постот, се што пишав е точно!
Анкетата што беше спроведена во Англија, кога ги прашувале за Јунајтед зошто го мразат, над 80% рекле заради тоа што се успешни. Ќе пробам да ја најдам таа анкета и после тоа психолошкиот ревју за тоа зошто е тоа така!
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:00 ---
Како можете да се радувате на ваква педерска победа бе? Како може да навивате за ваков педерски тим бе? К
Вие кога победувате на ваков начин или ако победите во иднина нема да се радувате?
Ма немој да ме јебеш бре!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Како да те запалам?:icon_lol:
Значи немаше никаква провокација во постот, се што пишав е точно!
Анкетата што беше спроведена во Англија, кога ги прашувале за Јунајтед зошто го мразат, над 80% рекле заради тоа што се успешни. Ќе пробам да ја најдам таа анкета и после тоа психолошкиот ревју за тоа зошто е тоа така!
Треба да го цитирам твојот пост во фан клуб на утд, ју вајз мен? :)

Не ми е јасно како можеш да бидеш горд на ваков триумф, било кој, не само ти.....било кој.
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:02 ---
Вие кога победувате на ваков начин или ако победите во иднина нема да се радувате?
Ма немој да ме јебеш бре!
Те молам... :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Треба да го цитирам твојот пост во фан клуб на утд, ју вајз мен? :)

Не ми е јасно како можеш да бидеш горд на ваков триумф, било кој, не само ти.....било кој.
Не сум горд, само се радувам!
Што, треба да плачам?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да прашаш на која жиро сметка да пуштиш некоја фунта/две за да не ви ги купи некој судиите или ФА.
Тоа не може никој, осигурани сме тука, од ФА само малку не дупат, ама и нив ќе ги средиме:icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Тоа не може никој, осигурани сме тука, од ФА само малку не дупат, ама и нив ќе ги средиме:icon_lol:
Ве дупат во ситуации ко Евра вс Суарез...наместо 8, требало сигурно 16 да му дадат бан.

Сега очекувам и бан од околу 5 натпревари за Џонџо кон старецот, а вашиот зошто беше примерен и постар (помудар) нели и немаше никаква реакција, ќе биде почестен со признание на смиреност. Јасно е, јасно.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ве дупат во ситуации ко Евра вс Суарез...наместо 8, требало сигурно 16 да му дадат бан.

Сега очекувам и бан од околу 5 натпревари за Џонџо кон старецот, а вашиот зошто беше примерен и постар (помудар) нели и немаше никаква реакција, ќе биде почестен со признание на смиреност. Јасно е, јасно.
Баш денес коментаторот на СК кажа дека од 100 различни видео записи било докажано дека зајакот го навредил Евра барем 10 пати така да ако мене ме прашаш, тој требаше цела сезона да биде казнет ама не ме послушаа педериве од ФА:(

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Баш денес коментаторот на СК кажа дека од 100 различни видео записи било докажано дека зајакот го навредил Евра барем 10 пати така да ако мене ме прашаш, тој требаше цела сезона да биде казнет ама не ме послушаа педериве од ФА:(
Исто како што и коментаторот кажа нели дека ЛФЦ бил оштетен денес со 3 клучни одлуки, ама според вас нели, тоа не е така. Што велиш на ова мудрецу, треба да се слушаат коментаторите.

А, да...да не спомнам и дека вашиот Гери коментираше нешто слично...

В

Ваздух

Гостин
Грутка во грлото имав слушајќи ја химната на Ливерпул заедно со кореографијата. Иако не сум нивни фан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom