Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.692
- Поени од реакции
- 21.183
ха ја гледав утакмицава во дувлото на скаузериве ( ајриш ) со дрес од гигс ... пусти лузерски муки !!!!
НЕ не не неее....ја гледаше скриен, одвоен од нас....јак си тука, јак...јак си на форумовха ја гледав утакмицава во дувлото на скаузериве ( ајриш ) со дрес од гигс ... пусти лузерски муки !!!!
Се е со причинаКој 102% секогаш се против Јунајтед, така да не ни очекував поинаку да се произнесат
Точно, најуспешните се и најомразени, тоа го има и во книгите по психологија, јас имам прочитано доста земи и ти читни па ќе видиш дека сум во правоСе е со причина
Како да ти докажам дека нема да успееш да ме запалиш, за да почнам да те навредувам Ако мислиш дека ќе ме навреди коментар на форум....со тоа може само едно нешто да се докаже а тоа е.......ват ду ју сеј, ОУ ју вајз мен?!Точно, најуспешните се и најомразени, тоа го има и во книгите по психологија, јас имам прочитано доста земи и ти читни па ќе видиш дека сум во право
Како да те запалам?Како да ти докажам дека нема да успееш да ме запалиш, за да почнам да те навредувам Ако мислиш дека ќе ме навреди коментар на форум....со тоа може само едно нешто да се докаже а тоа е.......ват ду ју сеј, ОУ ју вајз мен?!
Вие кога победувате на ваков начин или ако победите во иднина нема да се радувате?Како можете да се радувате на ваква педерска победа бе? Како може да навивате за ваков педерски тим бе? К
Треба да го цитирам твојот пост во фан клуб на утд, ју вајз мен?Како да те запалам?
Значи немаше никаква провокација во постот, се што пишав е точно!
Анкетата што беше спроведена во Англија, кога ги прашувале за Јунајтед зошто го мразат, над 80% рекле заради тоа што се успешни. Ќе пробам да ја најдам таа анкета и после тоа психолошкиот ревју за тоа зошто е тоа така!
Те молам...Вие кога победувате на ваков начин или ако победите во иднина нема да се радувате?
Ма немој да ме јебеш бре!
Не сум горд, само се радувам!Треба да го цитирам твојот пост во фан клуб на утд, ју вајз мен?
Не ми е јасно како можеш да бидеш горд на ваков триумф, било кој, не само ти.....било кој.
Да прашаш на која жиро сметка да пуштиш некоја фунта/две за да не ви ги купи некој судиите или ФА.Не сум горд, само се радувам!
Што, треба да плачам?
Тоа не може никој, осигурани сме тука, од ФА само малку не дупат, ама и нив ќе ги средимеДа прашаш на која жиро сметка да пуштиш некоја фунта/две за да не ви ги купи некој судиите или ФА.
Ве дупат во ситуации ко Евра вс Суарез...наместо 8, требало сигурно 16 да му дадат бан.Тоа не може никој, осигурани сме тука, од ФА само малку не дупат, ама и нив ќе ги средиме
Баш денес коментаторот на СК кажа дека од 100 различни видео записи било докажано дека зајакот го навредил Евра барем 10 пати така да ако мене ме прашаш, тој требаше цела сезона да биде казнет ама не ме послушаа педериве од ФАВе дупат во ситуации ко Евра вс Суарез...наместо 8, требало сигурно 16 да му дадат бан.
Сега очекувам и бан од околу 5 натпревари за Џонџо кон старецот, а вашиот зошто беше примерен и постар (помудар) нели и немаше никаква реакција, ќе биде почестен со признание на смиреност. Јасно е, јасно.
Исто како што и коментаторот кажа нели дека ЛФЦ бил оштетен денес со 3 клучни одлуки, ама според вас нели, тоа не е така. Што велиш на ова мудрецу, треба да се слушаат коментаторите.Баш денес коментаторот на СК кажа дека од 100 различни видео записи било докажано дека зајакот го навредил Евра барем 10 пати така да ако мене ме прашаш, тој требаше цела сезона да биде казнет ама не ме послушаа педериве од ФА