Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Како бе не беше за црвен, два старта прај онака, си игра курташак. Нипто нема покажано си мисли господ е, преку куро од него веќе!
Еве и безвезен пенал цццццццццццццццццццццццццццццц :facepalm:
некна господ беше кога даде два гола сега од гомно подоле и пак ќе ти кажам дека стартот беше за жолт картон ама за црвен НЕ
и кажи ми ако стартот на глен е пенал тогаш шо беа стартовите врз суарез стерлинг и кој уште не во 16 ?

реина праќање на екскурзија некоја недела се гледа не му иди памет како може десен бек (деснучар) со лева нога гол да ти даде сите утакмици ги истресе тркало едно

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
За пеналот не реков ништо, реков безвезен дека судијата досуди безвезно, а Шелви е гомно невидено, до сега на ни една утакмица не покажал ништо, оваја ја играше на славата од Јанг Бојс, даде два гола протива аматери и сега господ е? Треба да се докажи против силни екипи, да се докажи во премиер лигата.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Peeri dajte sliki od denesnata koreografija,jas nacekav samo edna,ama ne se gleda celosnata koreografija.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не можеш против системот, џабе е. Мило ми е барем што навивам за чесен клуб кој игра со срце, и нема потреба да се срамам што мојот клуб добива утакмици на педерски начин и со помош на судии. Да умрат копилињата сите, едвај чекам да го стрефи нешто овој Фергусон, па ако треба и ја писмо на сочувство ќе им пишувам после тоа.

Горд сум што заедно со вас навивам за најголемиот клуб во цела Англија и цел свет, па кој што сака нека каже.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нема што, тоа е тоа што и да речиме е излишно. Чист црвен беше тоа на Шелви ама пеналот беше срамота. Сепак, имавме водство,игра,шанси а пак изгубивме.....сепак сум задоволен од пристапот на играчите, игравме безпрекорно, со срце, се вклопуваме во новиот систем итн итн, сепак има некој позитивни работи од мечов....
Како и да е верувам во пресвртница во сезонава.....
Сакав да пишам за нашиов фан клуб а сакам воедно да ги поканам постарите членови Peja989 Pravnice (бидермаерот :D ), ако се во можност почесто да пишуваат во фан клубов.....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Следуваат Норич, Стоук, Рединг и Евертон, ако од тука добиеме 10 или 12 поени се враќаме :). Ќе им дојде крајот на педерите, време е нас да ни се посреќи (y)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Друга работа ме загрижува- Борини (изгледа баги време ќе отсуствува), Агер па и Кели ни се повредија а Шелви ќе го нема минимум 3 натпревари. Значи во еден натпревар изгубивме 4 играчи, кај така сме дефицитарни со играчи, уште ова фалеше.....

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
и покрај цела гужва со црвениот и со пеналот заборавивме на агер да не има некакво инфо од него и неговата повреда (ах кларк зошто замина)

Kajgana Shop

На врв Bottom