Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Уф колку сакав Барта да игра штопер ама тоа !

Ајде прогноза 4-1 конечен Меси 2 Виља 1 Алексис 1

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Двајца екстремно офанзивни бекови и два пивот играчи во одбрана.

Напаѓачкиот потенцијал на одбраната ни е отприлика еднаков како на најдобриот напад во Серија А.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Каква глупава средина имаме тоа е чудо едно.Па овој Цеск е катастрофа значи кога игра во средина.
Сонг-Не го бива за дефанзивец(премногу почетнички грешки)
Алексис-Што му се дешава на овој?
Виља-Катастрофа

Не знам што ќе се случи кога ќе останеме без Чави во средината,незнам да замислам средината без него.Еве ќе влезе се надевам 2 пол. па ќе се смени играта за 200%.

П.С:Меси пукна :)...преку таквото му дојдоа дебиливе(никако да го испратат како што треба)...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Меси сам покрива 5 позиции. Алвес не поминува средина, како да е финале ЛШ:facepalm:

B

Beck's

Гостин
Aleksis se poveke izgleda deka ne e pecen za u Barca. Mnogu me nervira toa sto voopsto krilata ne ni probaat da vlezat u 16, samo znaat da podadat nazad na nekoj ccc. Toa so Messi i Villa se nadevam deka go vidov za posleden pat vo nasiot tim

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Messi ima pravo da gi iskara site u pm OK.....
Pa covekot sam igra,bukvalno sam igra.Alooooooooooooooo vo Barcelona igras,ne znaes da driblas i da stvoris sam sansa ? ( Aleksis)....Ne znaes da bides kreativen i da dodades asalana asistencija za napagacite ( Cesk,Tiago).....
Messi ovie 45 minuti igra i napagac,i ja ima ulogata na Xavi a i na Iniesta......
Jas ne znam sto pravi Sancez,samo znae topka da vrati nazad....
Cesk alooooooooo kade ti se tie dolgi topki od Arsenal ????
U pm veke,do koga Messi treba da ne izvlece ?
so ova odbrana ako igrame Klasiko:facepalm:....
Pa i nemame sreka,5 sutevi blokirani ...

Kajgana Shop

На врв Bottom