Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ne bea TEPANI! Toa go znaat SITE ..

Toa e dosta malku , ako go sporedis so NAPADOT na komitite kon nashata ekipa na mecot Vardar-Shkendija ... Ajdee be... :pos:
Постов е од 11.09.2011
Sea se vrakam od Stadion ..

Mnogu tezok natprevar , vo 45 ' Cuculi zaraboti CRVEN KARTON ne znam i jas zs ne vidov , potoaa sledese TENZI I INCIDENTI 10 minuti recisi .. Mnogu od nasite vlegoa u stadion gi napadnavme 2 igraci na Ohrid ( 2 fraeri ) koi bea tepani i toa na super nacin haha :D .. Potoa 20-30 policajci kon nasata tribina no go jadoa i toa dobro..

Se ke se vidi :)
Potoa pod nas pritisok , Shkendija na nekoj nacin uspea da postigne GOL za 1-0 pa i za 2-0 .. na kraj raskiravme mnogu..

Toa e..

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
Со луѓе дојдени од планина не можеш да се разбереш, џабе им објаснувате, исто како на мајмун да му објаснуваш.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
UPRAVATA NA TETEKS DADE GARANCIJA I NA FFM I NA MVR NO OD TAMU NEMA NIKAKOV ODGOVOR I DVETE SI JA PREFRLAAT VINATA EDNI NA DRUGI

Само доказ дека “управата на Тетекс требала да даде гаранција“, е изговор за тоа дека Шкендија и МВР не сакаа “гостински“ навивачи у недела.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
UPRAVATA NA TETEKS DADE GARANCIJA I NA FFM I NA MVR NO OD TAMU NEMA NIKAKOV ODGOVOR I DVETE SI JA PREFRLAAT VINATA EDNI NA DRUGI

Само доказ дека “управата на Тетекс требала да даде гаранција“, е изговор за тоа дека Шкендија и МВР не сакаа “гостински“ навивачи у недела.
Каква е таја гаранција ме интересира, дека нема да пцуемо? дека нема да пеемо навредливи песне или дека нема да палимо пиротехинка. Ако некој сака да напрае инциденти баш ќе напрае пред стадион или низ град а не на стадион за време на утакмица пошо знаемо колку полиција ќе има и да не пушта на стадион. Ја мислим дека цела работа може да се реши со 50 специјалци и еден кордон пред стадион нишо друго не е потребно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каква е таја гаранција ме интересира, дека нема да пцуемо? дека нема да пеемо навредливи песне или дека нема да палимо пиротехинка. Ако некој сака да напрае инциденти баш ќе напрае пред стадион или низ град а не на стадион за време на утакмица пошо знаемо колку полиција ќе има и да не пушта на стадион. Ја мислим дека цела работа може да се реши со 50 специјалци и еден кордон пред стадион нишо друго не е потребно.
Инциденти, ка тој лани што го напраевмо ка имаше 10 минута прекин ка неможеше играчот на шкендија да изведе аут. Ваљда у таја смисла, иначе за надвор од стадион не би требало клубовите да одговараа.

Иначе све може да се реши, ама најлесно им е да забрана и да не се замараа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе тешко е за низ град, МВР се плаши од тие инциденти па затоа и најлесно е ќе ве застанат на патот и ајт дома. Тешко е цел град да дојде да го обезбеди полиција, тоа треба да го направи Тетовската ама знаеме каква политика има таму. Инаку за желките лесна работа е тоа, 5,6 за Балисти и некој 10 тина кордон меѓу обична и Војводи и да нека проба некој нешто.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Силекс - Вардар 0:0
Тетекс - Шкендија 1:1
која беше третата, се уклучија или касно го фаќам преносов? Брегалница или Пелистер?

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Силекс - Вардар 0:0
Тетекс - Шкендија 1:1
која беше третата, се уклучија или касно го фаќам преносов? Брегалница или Пелистер?
Брегалница - Работнички 1-0 да се вклучија

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шкендија - Тетекс 4:1.
Тоа е тоа, Шкендија има за класа подобар тим од нас, подобри играчи...иако мислим дека со наша поддршка немаше да им биде толку лесно.

B

Beck's

Гостин
Jorde a najodvratniot igrac sto nekogas sum go videl, celo vreme da se provociralo ko majmun mater da mu ebam sve najmilo sto ima. Totalno se smiri atmosferata, igrata na terenot po negovoto isklucuvanje. Bravo za Stavrev, kade deneska se vide sto znaci vakvo derbi da vodi sudija od negov kalibar, a ne prodadeni picki ko porano. Totalna dominacija, eden gol primen po greska na Nikov. Posle 4:1 mozea uste 4 drugi da dadat Shkendija, ali prepusti koncentracijata i motivot za igra. Ertan Demiri ja usra na kraj, koa nepotrebno si zaraboti crven sto znaci ke nedostasuva so Renova i Vardar, a ova znaci golem minus za nas vo ovie dve mecevi.

Atmosferata:drk::cuc:x100

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Jorde a najodvratniot igrac sto nekogas sum go videl, celo vreme da se provociralo ko majmun mater da mu ebam sve najmilo sto ima. Totalno se smiri atmosferata, igrata na terenot po negovoto isklucuvanje. Bravo za Stavrev, kade deneska se vide sto znaci vakvo derbi da vodi sudija od negov kalibar, a ne prodadeni picki ko porano. Totalna dominacija, eden gol primen po greska na Nikov. Posle 4:1 mozea uste 4 drugi da dadat Shkendija, ali prepusti koncentracijata i motivot za igra. Ertan Demiri ja usra na kraj, koa nepotrebno si zaraboti crven sto znaci ke nedostasuva so Renova i Vardar, a ova znaci golem minus za nas vo ovie dve mecevi.

Atmosferata:drk::cuc:x100
Ќе го имаме Ертан против Вардар...заборавивме дека играме во Штип против Брегалница за куп ;).

F

FARANG

Гостин
Демири ќе ви фали. Се надевам нашите крила ќе се вратат до тогаш ова денес со силекс беше мачење

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Golot na NEXHIPI :cuc::cuc::cuc: uste nemam videono takov gol klasa.za teteks nema sto da se kaze tapa bez kondicia najslaba ekipa po kondicia topkata ne znat da ja drzat 1 min. A jorde sega moze da pusi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom