Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
:D
Не би рекол дека ни е комплек тим што се бори за опстанок и што е веднаш над цртата за испаѓање :ROFLMAO:
Зошто не? И вашиот тим не е поарен, само шест поени од зоната на испаѓање е...:icon_mrgr:

S

Stivie G

Гостин
Па пиша одма после мене, па што те знам. Вас човек не може да ви најде нзс :icon_lol:
Иначе зошто да му биде комплекс Ливерпул? Тоа е еднакво на како да речеш дека комплекс ни се КПР :D
Не би рекол дека ни е комплек тим што се бори за опстанок и што е веднаш над цртата за испаѓање :ROFLMAO:
И мене тоа ми е чудно. Иако не сме први врвот моментално пак од уста не не вадите. Не е случајно ова. Се си има причина :pipi:.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зошто не? И вашиот тим не е поарен, само шест поени од зоната на испаѓање е...:icon_mrgr:
Е видиш, не сум видел тоа т.е. не сум видел дека на Ливерпул му фалат 7 поени за титула :D
Незнам како можеше да заборавам дека толку ви иде математикава :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
И мене тоа ми е чудно. Иако не сме први врвот моментално пак од уста не не вадите. Не е случајно ова. Се си има причина :pipi:.
Па немој да ме јебеш бре!
Па освен сега, зошто играме меѓусебе, не сум имал потреба да пишувам за вас!
Само кога ќе видам идиотски кометар што го засега мојот клуб тогаш реплицирам, а такви коментари има колку сакаш на форумов од искомплексирани напатени лузерпулци!

S

Stivie G

Гостин
Па немој да ме јебеш бре!
Па освен сега, зошто играме меѓусебе, не сум имал потреба да пишувам за вас!
Само кога ќе видам идиотски кометар што го засега мојот клуб тогаш реплицирам, а такви коментари има колку сакаш на форумов од искомплексирани напатени лузерпулци!
Последните 3 зборови покажуваат кој е искомплексиран :icon_lol:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ќе скока зајчето, и тоа како... :D

Финтата е што нема да победат, едино ако ни скинат бод со нерешено.
Ако така велиш. Ај сега биди љубезен, кажи ми и кои бројки на лото да ги пуштам неделава.:D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Како е кај мене пред компјутер кога се читаaт постoви од фанови на луверпул кој објаснуваат за историја и каков фудбалски колектив биле/се...

p.s. сори за лошиот квалитет морав со мобилен да сликам зашто батериите на апароатот ми беа празни а мораше брзо да се реагира во смешнава тема !!!

S

Stivie G

Гостин
е браво, најпаметната работа си ја направил :tapp:. Демек така постот не ги прикажува па тој морал да го слика :pos:. Или му е да се пофали дека има пуканки :icon_mrgr:.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Како е кај мене пред компјутер кога се читаaт постoви од фанови на луверпул кој објаснуваат за историја и каков фудбалски колектив биле/се...

p.s. сори за лошиот квалитет морав со мобилен да сликам зашто батериите на апароатот ми беа празни а мораше брзо да се реагира во смешнава тема !!!
тапа ти се пуканките :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
универзумот и глупавоста на фановите на ливерпул се неограничени ... иако за првото не сум сигурен ... рече Ryan Giggs :)

тапа ти се пуканките :D
мораше брзо да се реагира во темава, па ги лупнав на 6ка и ги сејбав во прегреано масло и пола не ми испукаа !!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
универзумот и глупавоста на фановите на ливерпул се неограничени ... иако за првото не сум сигурен ... рече Ryan Giggs :)
Демек ова не е навреда, само констатација базирана на НЕ муабетите што се водат во темава, така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom