Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.785
- Поени од реакции
- 18.536
Абе има R5 ама кој знае колку е лоша, не ми се ни пробува. И јас го чекам.![]()
Не дека ќе биде кузнае каков филм, ама во недостаток на филмови од овој жарн, дај што даш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе има R5 ама кој знае колку е лоша, не ми се ни пробува. И јас го чекам.![]()

Prometheus,
Музика - не соодветна во погoлем дел од филмот, во напнати моменти непостоечка, во мелахонични триумфална.
Атмосфера - генерално утка, не беше страшен, не беше морбиден, а не беше ни напнат, немаше ниеден момент да те здрма онака, здраво.
Глума - просечно - слаба.
Карактери - слаби - никакво оформување, позадинска приказна.
Приказна - солидна.
Камера/сценографија - одлична.
Сценарио - просек, моментот кога се одлучија да се судрат со креаторот, за да ја спасат земјата, и насмеани се согласија да ги дадат животите, па уште и не те бива за возење му викаат, да бе шала тераат ЅВЕРОВИ, или не? страшно ме изиритира, па добро бе такво клише ли се убацува во потенцијален хит филм? срамота, многу лошо....
Се на се има 6 од мене, не е онака, лош филм, ама иде во категоријата на класичен просек малце над просек.
Noomi 

23 мин цело интервју ?

23 мин цело интервју ?
Не планирам да го гледам моментално. Има некоја tl;dw верзија?
П.С. Објаснува во интервјуво зошто филмов се вика The Room?

Филмов некако ако размислиш е многу генијален.Да. На почетокот.
Собата да ти бил животот.
И Лиса ја вика Лива, абе крај![]()

Aj nekoj film Adventure/Action, neshto ko Indiana Jones (samo da ne e the librarian, posho ke pukam...) ili ne mora ko Jones, nego akcija/avantura...