Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Retki se tie 95 % se interasi![]()
А што е тоа толку битно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Retki se tie 95 % se interasi![]()
Во моментов Интер нема ама баш никаква врска со муабетов и темава, на крај краева и ја поназад пишував за неговите просечни утакмици со Интер сезонава ( а истото беше одговор на прашање зашто бил лош со Ерменија и Словачка каде влезе и повреден ), и лошата реализација која тој ја имаше лани за Интер ( што е одговор за оние кои го потеа дека не му била добра реализацијата во македонскиот дрес ) ...Retki se tie 95 % se interasi![]()
^ И што всушност кажа со овој пост ? Ни самиот гарант незнаеш, од една страна благе везе нема со темава, повеќе ме анализираш мене и Мурињо, од друга буквално ништо не кажуваш, еве, два пати ти го читам постот, нит ме демантираш, а тврдиш дека зборуваш уз факти, нит си ги потврдуваш изнесените ставови за темава од поназад ...
Кажи каде јас го пренасочувам муабетот, убаво ти рече Неразуро од поназад, боље да се скриеш некаде наместо вака да се бламираш, од една страна добро е што ова е форум па никој не ни знае кој си, од друга, добро е и што не си ставил колкава возраст си, за да се тешиме ние овде дека станува збор за 12 годишно дете кое пред 2 години добило компјутер, бидејќи ставовите такви ти се, малоумни, не дека те вреѓам со ова него еве сите можеме да те прочитаме за да дојдеме до тој заклучок.
До тој степен ти е глуп начинов на размислување, што од една страна тврдиш дека и други се согласувале со тебе а ја тука таков не видов, може еден - двајца, од друга тролаш дека само интераши биле со таков став а позади Тутор на пример, е изгорен фан на Јуве, а Капо изгорен фан на Милан ... и сега што правиме, незналицо фантазерска ?
п.с. Него до тој степен што незнаеш што да ми одговориш, поназад ми пиша дека не сум бил прозван со твоите постови изнесени на форум ( клучен збор ), индиректно виткаш опашка и бегаш од дискусија, а кога влагаш во истата, ми тераш ваков бљувотина муабет.
И јас сум еден од многуте скопјани кој искерено се израдуваа на тоа дека Пандев се откажува од репрезентацијата. Може има срека му се погодија коцките да заигра во голем клуб, но дефинитивно тој не е играч за такви големи клубови. Тој е играч за тимови како Лацио, Чезена, Бари, Малага, Ница, Сошо и други(максимум). За Македонија искрено јас не му памтам добар натпревар изигран во официјаен натправар (може изиграл некој пријателски натпреваро кој беа наместени и за него да му расте цената, и за сите ддруги играчи). Сеуште му ги паматм утките во Исланд и со Шкотска кој не отргнаа од шансите за бараж. Затоа Пандев те молам не играј за репрезентација, подобра ке биде со Тричковски, Гуровски и некој млади албанчиња кој читам играат по странство.
Ќе го видам наредна година (или за 2 години) кога ке моли да игра за репрезентација за да се продаде, зашто освен Турново и нема ниеден тим да го бара.
Се надевам и Јонуз (во него не верувам) или некој нареден селектор од типот на Горе или странец (кој има каракетр и свое јас) конечно да го изостави од репрезентација (барем на некој меч) и да покаже и докаже дека оваа репрезентација може без него да биде и подобра.
И јас сум еден од многуте скопјани кој искерено се израдуваа на тоа дека Пандев се откажува од репрезентацијата. Може има срека му се погодија коцките да заигра во голем клуб, но дефинитивно тој не е играч за такви големи клубови. Тој е играч за тимови како Лацио, Чезена, Бари, Малага, Ница, Сошо и други(максимум). За Македонија искрено јас не му памтам добар натпревар изигран во официјаен натправар (може изиграл некој пријателски натпреваро кој беа наместени и за него да му расте цената, и за сите ддруги играчи). Сеуште му ги паматм утките во Исланд и со Шкотска кој не отргнаа од шансите за бараж. Затоа Пандев те молам не играј за репрезентација, подобра ке биде со Тричковски, Гуровски и некој млади албанчиња кој читам играат по странство.
Ќе го видам наредна година (или за 2 години) кога ке моли да игра за репрезентација за да се продаде, зашто освен Турново и нема ниеден тим да го бара.
Се надевам и Јонуз (во него не верувам) или некој нареден селектор од типот на Горе или странец (кој има каракетр и свое јас) конечно да го изостави од репрезентација (барем на некој меч) и да покаже и докаже дека оваа репрезентација може без него да биде и подобра.