Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Колку се искомлексирани значи. Ливерпул е во очајна ситација и пак сме и главен комплекс :pos:. Се прашувам шо ќе стане ако Ливерпул почне да освојува? Вие сите у депресија ќе паднете бе :icon_mrgr:.
Какви компелси бе човече не ме смеј, молим те,не туку скокајте,дан ја бојкотирате темава у недела..

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Не биди смешен. Кои се тие 4 години? 2008 игравме полуфинале ЛШ, 2009 1/4 финале и втори во Англија. Он ми кажува за потсмев сме биле :facepalm:............
Тие 4 години се: Годинава 17 засега, лани 8, пред тоа 6, пред тоа 7. Извини ова не е за потсмев за респект е. Само продолжете така ја имате мојата подршка :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
стварно не сакам да се мешам али грев ми е раноми сам да го гледам против неколку души :unsure: (ова на зафрканција е пишано не дека нешто изигравам спасител)
ама еве да не гледаме ептен наназад.последната година.
Ливерпул си го прчеа си го ладеа во ладна вода цела сезона не се замараа и си освоија титула.
Јунајтед се мачеа цела сезона и на крај не само што не освоија ни "мала" титула како ФА или КК туку и ја изгубија лигата во последна секунда а згора на тоа отпаднаа во групна фаза на ЛШ а после тоа не успеаа да ја освојат ни "утешната" ЛЕ.

толку од мене не ме цитарјте ова беше колку да ги израмнам страните :X3:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
стварно не сакам да се мешам али грев ми е раноми сам да го гледам против неколку души :unsure: (ова на зафрканција е пишано не дека нешто изигравам спасител)
ама еве да не гледаме ептен наназад.последната година.
Ливерпул си го прчеа си го ладеа во ладна вода цела сезона не се замараа и си освоија титула.
Јунајтед се мачеа цела сезона и на крај не само што не освоија ни "мала" титула како ФА или КК туку и ја изгубија лигата во последна секунда а згора на тоа отпаднаа во групна фаза на ЛШ а после тоа не успеаа да ја освојат ни "утешната" ЛЕ.

толку од мене не ме цитарјте ова беше колку да ги израмнам страните :X3:
А јас цело време да ти мислам дека Јунајтед имале подобра ланска сезона од лузерите.
Фала брат, да не спомнеше ќе бев у заблуда.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Не биди лицемерен и не му давај поддршка.
Абе во право е тој за Ливерпул, сега малку згреши кога кажа дека 2008 играле финале (пошто знам дека не ги победивме нив :icon_lol:) ама играа 2007, е сега од тогаш не се играле пак во лига на шампиони ама нема врска нели тогаш стигнаа до финале и тоа е за почит.

2

~2A

Гостин
Пу ј'зк да му е.
Си освоија тегла алвар и вкупен износ на пари од 6 илјади до 600 илјади фунти (преку сила).... додека пак Манчестер Јунајтед се пласираше во ЛШ за оваа година и ќе земе 10 пати повеќе отколку Ливерпул што заработи минатата година. :свиркам:

Да ти еам и економско училиште и све... :/

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Пивскиот куп титула:pos: да даде господ 100 години наредни нека го освојуваат па нека завршуваат 6,7ми.

S

Stivie G

Гостин
Овие фановите на Јунајтед(поголем дел) се ќе направат само мене(лично мене) да ме направат РЕТАРДИРАН. Шо и да напишам јас е глупост и нема врска. Проблемот не беше шо Евра беше напишан циган туку дека тоа циган беше напишано токму од мене. Сигурен сум кој и друг да го напишеше реакциите немаше да бидат такви какви што се.
Криво им е што во екоја прилика го бранам својот тим и им кажувам дека нивниот тим е помал од мојот.Значи чекаат минимален кикс од моја страна и веднаш буквално сите ми се фрлаат.
Но не ми пречи вооптшо, нека ме смеаат ретардиран, нивно право, нивното мислење ниту ќе ме направи попаматен ниту поглуп.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Пу ј'зк да му е.
Си освоија тегла алвар и вкупен износ на пари од 6 илјади до 600 илјади фунти (преку сила).... додека пак Манчестер Јунајтед се пласираше во ЛШ за оваа година и ќе земе 10 пати повеќе отколку Ливерпул што заработи минатата година. :свиркам:

Да ти еам и економско училиште и све... :/
Ти бетер од навивачине на арсенал си бил бе со тие математики за профит и заработка:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Пивскиот куп титула:pos: да даде господ 100 години наредни нека го освојуваат па нека завршуваат 6,7ми.
Па сега титула си е титула.
Подобро прв во село отколку последен во град :X3:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па сега титула си е титула.
Подобро прв во село отколку последен во град :X3:
Meh, и џонстон пеинт трофи е титула па не гледам да трчаат по него :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
Овие фановите на Јунајтед(поголем дел) се ќе направат само мене(лично мене) да ме направат РЕТАРДИРАН. Шо и да напишам јас е глупост и нема врска. Проблемот не беше шо Евра беше напишан циган туку дека тоа циган беше напишано токму од мене. Сигурен сум кој и друг да го напишеше реакциите немаше да бидат такви какви што се.
Криво им е што во екоја прилика го бранам својот тим и им кажувам дека нивниот тим е помал од мојот.Значи чекаат минимален кикс од моја страна и веднаш буквално сите ми се фрлаат.
Но не ми пречи вооптшо, нека ме смеаат ретардиран, нивно право, нивното мислење ниту ќе ме направи попаматен ниту поглуп.
Тва оти си јака фаца на форумо и сите ти љубоморат.

А веќе ка пишаш глупости у воведнио пост как "циганот Евра" требало да напишаш и "зајако Суарез" и ќе видаш как никој нема да ти се нафрле.
Добро, мош 2-3ца :D
--- надополнето: 21 септември 2012 во 00:26 ---
Иначе, има некој за кладба? Да биде интересно, не за друго :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Meh, и џонстон пеинт трофи е титула па не гледам да трчаат по него :D
е па да играа ќе трчаа и по него :D такви дополнителни пари од џонстон пеинт се добри за екипа од блу сквер дивизија :)

иначе ова овдека вака што си дискутирам ми е како тренинг за со арсенал темата другата недела :sneaky:
:icon_mrgr:
--- надополнето: 21 септември 2012 во 00:27 ---
Овие фановите на Јунајтед(поголем дел) се ќе направат само мене(лично мене) да ме направат РЕТАРДИРАН. Шо и да напишам јас е глупост и нема врска.Сигурен сум кој и друг да го напишеше реакциите немаше да бидат такви какви што се.
А бе бегај таму ретардиран еден каква глупост пиша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom