- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.357
- Поени од реакции
- 113.681
Ај ако ја има некој нека ми ја постира сликата од вчерашниот натпревар кога Мурињо клекна на колена.
Eпа тоа е проблемот, што Бензема незнае да влегува толку често во гол-шанси како што знае овој другиов. Е сеа лани имаше Игуаин подобра реализација, годинава иако можеби постигна највеке голови, сепак можеше и да постигне двојно повеке. Затоа и се критиките кон него, немора да го прават остали како да е играч на Барса.Го критикуваме зашто стварно е за критика. Да против Барса даде гол, али и пред и после голот имаше по неколку промашени сигурни шанси. Бензема да беше на пола од тие шанси против Барса во кои влезе Иуаин ќе ги поентираше сите тие. Даде гол и против Валенсија, али голот го даде после третиот обид. Перотив Севиља се изнапромашува, што пак ќе кажам, шанси да ги има Бензема ќе бидат голови верувај ми. Нека не те лаже фактот дека Игуаин дава голови, да дава, али види од колку шанси колку гола дава на една утакмица.
Ај ако ја има некој нека ми ја постира сликата од вчерашниот натпревар кога Мурињо клекна на колена.
Kако не ги користи, а е прв стрелец ?Џабе му се тие влегувања во шанси,кога не ги користи...
Не се тешете самите со тоа.
Вчера Бензема му објасни како сам се ствара прилика и како од прва се реализира.
Па на тие шанси уште и да не е прв стрелец,треба да иде да се утепа.Kако не ги користи, а е прв стрелец ?
Ги користи но не максимално, тоа се два различни поими. Ова па другава мрза му е прв гол годинава ако не се лажам.
DownKако не ги користи, а е прв стрелец ?
Ги користи но не максимално, тоа се два различни поими. Ова па другава мрза му е прв гол годинава ако не се лажам.
Тој гол што го даде вчера Бензема вредеше за сите голови на Гонзало од оваа сезона.
Дечко ти ја гледаше ли утакмица вчера?Јас сум задоволен само од 3-те бода,од играта никако не сум,не е стариот Реал од минатата сезона,оваа играме доста полошо.Мислам дека сега му е јасно на Мурињо дека не е Озил за на клупа и дека не треба да игра со 3 деструктивни играчи(Есиен,Алонсо и Кедира).Вчера според мене најдобри беа Марсело,Ди Магија и би ги издвоил уште Роналдо и Бензема.На Игуаин веќе се навикнав,не ми е чудно да промашува онакви шанси.