Кои ви се омилени пози за секс?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
А бе Винд, незнаеш кој филм е тоа у кујна напучена, да ти ја поткрене сукњата, милина, е сега после ќе се убиеме од чистење брашно и зарзавати ама битно има да биде многу интересно, и верувај за секунди гаќи не се симињаат грев е тоа :)

А Леа не ја гледаш ти у кујна па макар и да платиш :icon_lol:
Кога ќе те читам вака ми иди цел стан во кујна да го конвертирам, телевизорот на микробранова да го стаам и шпоре седмосед да си купам за седење. :D
И во дворот летна кујниче со бавча за намирници.

Ехе колку рекле така, ама после си легнале на брашното (хехе, колку е двосмилено ова легнале на брашното)...Ако начека некој како Сусаро, не да готви секој ден, туку преку два дена и сукалото ќе го лижи. :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251
Windfucker слушај немој да заборавиш само онаква плотна да ставиш за сукање, ауу знаеш какво сукање ќе искочи, има да руменееш уз пат, па ќе намачкаш малце со путерче или кремче па ќе лижнеш дал е таман ееееееееееее, какви се рецепти ќе ти искочат на виделина нема да си свесен дека си ги знаел у уопште :icon_lol:

Ќе го носи Леа Сусаро пред Нино на клупа и ич нема да се замара :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ехе колку рекле така, ама после си легнале на брашното (хехе, колку е двосмилено ова легнале на брашното)...Ако начека некој како Сусаро, не да готви секој ден, туку преку два дена и сукалото ќе го лижи. :D
Моето искуство говори дека токму таквите како Суси играат сус низ дома. Надвор покажува силина и доминација, која секако сум му ја дозволувала да не се навреди или повреди, а накај дома насамо се лигави као мало дете. Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач. Знам дека ова ви звучи навредливо кога вака е напишано, но за жал во реалноста речиси сите мажи во 4 ѕида се како мачиња. Али пред народ и јавност или недај боже да му споменеш пред други ќе се накурчи за сите пари. Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.993
Поени од реакции
24.428
Моето искуство говори дека токму таквите како Суси играат сус низ дома. Надвор покажува силина и доминација, која секако сум му ја дозволувала да не се навреди или повреди, а накај дома насамо се лигави као мало дете. Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач. Знам дека ова ви звучи навредливо кога вака е напишано, но за жал во реалноста речиси сите мажи во 4 ѕида се како мачиња. Али пред народ и јавност или недај боже да му споменеш пред други ќе се накурчи за сите пари. Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно :)

Ако некогаш се омажиш би било интересно да го запознаам тој јунак да видам што профил ќе биде. Моето тупување оди на папучариште од тешка категорија, оти реално секоја друга варијанта е тешко изводлива. Освен секако ако не си легнеш на брашното. Трето нема. Смајли.

Windfucker слушај немој да заборавиш само онаква плотна да ставиш за сукање, ауу знаеш какво сукање ќе искочи, има да руменееш уз пат, па ќе намачкаш малце со путерче или кремче па ќе лижнеш дал е таман ееееееееееее, какви се рецепти ќе ти искочат на виделина нема да си свесен дека си ги знаел у уопште :icon_lol:

Ќе го носи Леа Сусаро пред Нино на клупа и ич нема да се замара :icon_lol:
Нино ме асоцира на некои си макробиотски зелки од соја, така да не фала, јас сум месождер од тешка категорија. Знам де дека има и нормални сендвиќи ама ипак...
Иначе и чистам и мијам садови, и готвам некои основни јадења. Домаќин човек значи да се грижи за домот да биде како што треба. Кај мене не е тоа секогаш така, ама не од причина што тоа било женска работа, него од што има периоди кога ме мрзи, ама во тие периоди знае и дебело да ме мрзи. Ама после тоа фаќам ѓенералка. Едино имам аверзија кон пеглање. Тоа никогаш не го научив затоа што ми беше пипава работа и ме живцираше.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251
Sussaro, абе не си чоек ако не си седел со девојка пред Нино не ме зезај тоа е олд скул, тие погледи што се разменуват у момент измачкани со кечап на уста никое друго месо не ги мења признај еднаш мајку му :)
Абе ја мислам дека онаа што си го сака мажјакот свој, и да е најголемиот аниталент ќе се снајде у кујна и ќе зготви пристоен оброк за саканиот, тоа ние у гени јбга, како што лавицана му носит плен на лавон сејм шит џаст ин ман окејжанс нели? :)
Па да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Па да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.
А тек па на машина за перење алишта, но со вклучена центрифуга и лабилна статика.
Ај, ај, ај.... :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251
А тек па на машина за перење алишта, но со вклучена центрифуга и лабилна статика.
Ај, ај, ај.... :D
Абе да незнаеш од што те осипуваат оргазми од тресењето јако на центрифуга или алатот .. али битно без сомнение страшно доживување, екстремно да не речам :icon_lol:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Си се возам јас во бус кога гледам карши мене една форумџика.
Мирна, скромна, богобојазлива ни с од секс и се чита на лицето, а тука на форумов растур прави.

Колку первезна нација имаме тоа е едно чудо... во приватна 23-ка некои стари баби со нозете дебели како диреци се истоваруваат со нивните 19245001375412586 вреќи напунети со лукови, кромиди и марули гледам имаат солидни бркови израснато и влакна на нозете како ногометаши одгоено, а они постојано да ти фантазирале за свингери, анали и орали...
Кој би рекол?

Кога ќе ми рече некоја жена во автобус,
-Дечко отвори го прозорот.
тоа да го сватам како предигра или искра на некоја прљава мисла?

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
5.993
Поени од реакции
24.428
Sussaro, абе не си чоек ако не си седел со девојка пред Нино не ме зезај тоа е олд скул, тие погледи што се разменуват у момент измачкани со кечап на уста никое друго месо не ги мења признај еднаш мајку му :)
Абе ја мислам дека онаа што си го сака мажјакот свој, и да е најголемиот аниталент ќе се снајде у кујна и ќе зготви пристоен оброк за саканиот, тоа ние у гени јбга, како што лавицана му носит плен на лавон сејм шит џаст ин ман окејжанс нели? :)
Ја рокерче бев, тие погледи ги разменував на сепарињата пред кино Вардар, односно пред Лејди Блу сега таму има игралиште за деца, со една даркерка која ми збореше за Џим Морисон и Џенис Џоплин а јас се топев како растителен кашкавал во ефтин тост. И таман сите се тргнаа оти видоа дека ни појде муабет она ми вика-Многу ме потсеќаш на дечко ми. Ептен шат даун беше тоа :pos:. Ама ептен женска и пол беше (не зборам од аспект гзишта, цицкишта, тела) и уште е.
Што се тиче болдот. Абе Луси знам јас оти со Перл сте еснаф женски, еднаш пишував на таа тема, генерализација или не, ги мирисам оние родени во рани 80-ти и порано и оние другите од покасно. И пози знаете, и поштовање знаете, и према маж како треба знаете и со деца воспитање и со куќа домаќинлук, и сте виделе од белиот свет нешто. А тоа уопште не значи дека мажите ве мотаат како сакаат или дека немате достоинство или па некој ви згазнал на гордоста или дека сте покорни и слуги, туку баш спротивното. Е тоа не можам на овие женчињава да им го објаснам. Во принцип со жени во класична смисла на зборот жени бре, борци, мајки, карпетини од волја и сила, никогаш не сум имал проблем со комуникацијата. Овие младиве од-кол-на-кол магистерки, мене-не-ми-треба-маж-си-имам-вибратор, со модерни сфаќања не ме разбираат и фрлаат со камења.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251
Sussaro па и ја сум рокерче дете бе, и хазбенд сејм, може сме се чукнале рамо со рамо у Лејди, ама апла бев дете бре, може не си ме примтил, кој знае, многу убави се тие спомени, штета што го нема Лејди Блу веќе, ама убаво ние да ти кажам право и у Браво да се живи здрави, си држат стара школа :)

А за тоа со младите што да кажам ако на некоја и врши работа гума у замена на риал тинг, мускулна цврста маса и два три шамари што по газе што по уста (ова ради да не забегува многу :) ) нема што да кажам, се е испеано.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако некогаш се омажиш би било интересно да го запознаам тој јунак да видам што профил ќе биде. Моето тупување оди на папучариште од тешка категорија, оти реално секоја друга варијанта е тешко изводлива. Освен секако ако не си легнеш на брашното. Трето нема. Смајли.
Ако некогаш се ожениш би сакала и јас да ја запознаам твојата одбраничка. Моето типување оди на оние со шкотите што се плескале или евентуално на некоја ново компонирана магистерка од кол на кол каде шансите да дознаеш во првите 5 години од бракот дека ти ги исплескала сите другари се испод 1%.
Освен секако ако не си земеш Албанка за 2000 евра, па да си ја научиш на ред и поредок низ куќа. Трето нема :love:

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
5.993
Поени од реакции
24.428
Sussaro па и ја сум рокерче дете бе, и хазбенд сејм, може сме се чукнале рамо со рамо у Лејди, ама апла бев дете бре, може не си ме примтил, кој знае, многу убави се тие спомени, штета што го нема Лејди Блу веќе, ама убаво ние да ти кажам право и у Браво да се живи здрави, си држат стара школа :)

А за тоа со младите што да кажам ако на некоја и врши работа гума у замена на риал тинг, мускулна цврста маса и два три шамари што по газе што по уста (ова ради да не забегува многу :) ) нема што да кажам, се е испеано.
Од сите места Лејди Блу ми фали најмногу. И ќецот и двојката. Да можам едно место од историјат да вратам тоа ќе биде Лејди. Иначе ѕверови се и во Браво, Миле сосе сопругата се прави клабери, ама никако у зима да тури греење. И уште едно место ќе ти кажам се вика Олд Скул кафе и се наоѓа во Пајко Маало, на петнаесет метра од автобуската на што е на бул. Кочо Рацин. И таму исто излегува онаа права алтернатива, градски деца со поизоштрен вкус за уметност и дружба, не како оние атеобудисти, влијателни и несфатени од Ла Кања со кловнот Бозо аутфит. Моја срдечна и топла препорака
https://www.facebook.com/oldschoolskopje

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Исправка: Лавицата не му носи плен на лавот,тој сам си го зима штом го уловат,тоа у наши услови би му дошло ко жена ми да си напраи ручек за неа ,ја да дојдам да и заржам, успат и една клоца, да ја избркам од кујна и сам да јадам.
А за поза? сите пози од кои не болат препони и не се тресат раце од потпирање.
За 10-15 минути колку пози можеш да смениш притоа да не изгубиш од жарот?
--- надополнето: 19 септември 2012 во 14:41 ---
Ако некогаш се ожениш би сакала и јас да ја запознаам твојата одбраничка. Моето типување оди на оние со шкотите што се плескале или евентуално на некоја ново компонирана магистерка од кол на кол каде шансите да дознаеш во првите 5 години од бракот дека ти ги исплескала сите другари се испод 1%.
Освен секако ако не си земеш Албанка за 2000 евра, па да си ја научиш на ред и поредок низ куќа. Трето нема :love:
1000 евра се, има летен попуст :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom