Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа значи дека за 1 ден или вечер веќе ќе има 1080p рип така? :vozbud:
па не баш
тоа е така со блу реј сорсовите, ова не е блу реј сорс
може ќе има не знам, ама не верувам

Не вреди тој бенефит кога не би можел да сфаќам серии со паметен хумор
Паметен хумор и арестед не идат во една реченица, не идат...

Ова ти е дневна доза свршавање на мјокојокојомунтерис или шо плухче? :)

Скоро го гледав Fracture, стварно добар филм со одлична глума на Гослинг и Хопкинс. За вториов нема дилеми никогаш.

Ме интересира ваше видување за крајот на филмот. Јас си имам слика како завршил, но ме интересираат вашите.
Ако не овде, по ПП :)

Скоро го гледав Fracture, стварно добар филм со одлична глума на Гослинг и Хопкинс. За вториов нема дилеми никогаш.

Ме интересира ваше видување за крајот на филмот. Јас си имам слика како завршил, но ме интересираат вашите.
Одамна го гледав за да се сетам на крајот. Добар трилер ама ништо надпросечно. Добри се и двајцата но далеку од најдобрите улоги на Хопкинс, додека малиов си ја искористи шансата.

И јас одамна го гледав, мислам имам пишано и рецензија за него. Солиден филм ама некако наеднаш го пројдоа тоа клучното, да не откривам сеа спојлери. Ко ради реда да објаснат само :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom