Г
Грејвдигер
Гостин
Прва си? Ќе објават, не се тревожи... Има уште 3 дена додека почнеш.А вака распоред на предавања во скоро ќе има или?
Прва си? Ќе објават, не се тревожи... Има уште 3 дена додека почнеш.А вака распоред на предавања во скоро ќе има или?
Бучковска е боље, оваа Санева пред породилно изгор била али сеа викаат дека омекнала демек. Али Бучковска е in it to win it. Терај кај неа ако можешБучковска или Санеба? За веројатност и статистика, кај е подобро да се слуша? Како е кај Санева за усното, многу бара? Бучковска ми има предавано и знам кај неа што како оди, за кај Санева збор, два некој нека каже...
Бучковска е подобра. Кај Санева слушав Линеарни трансформации. Теоријата ја диктира и бара баш тоа што го кажала. А тоа е прилично многу. Сепак, во однос на тоа каква била предходно, сега е многу полесно да се положи теорија кај неа. Од друга страна, според муабети, Бучковска не замара многу со теорија. За Математика 1 или 2 давала 2-3 лекции кои потоа ги барала на усното.Бучковска или Санеба? За веројатност и статистика, кај е подобро да се слуша? Како е кај Санева за усното, многу бара? Бучковска ми има предавано и знам кај неа што како оди, за кај Санева збор, два некој нека каже...
Тоа елуѓе итно ми треба одговор на прашањево. Дали ПЕТ = примена на е технологија е исто со ЕТ , доколку не што значи кратенката ЕТ?
ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер смеТоа е
Незнам тоа. Мислам дека ќе може ако и од другата група сака да се префрла некој, ама не сум сигурен. Прва сум и јас сега, нека каже некој од поискусните.ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер сме
Предавањата може со која група сакаш да ги слушаш, само лабораториски треба да си идеш во твојата група и термин.ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер сме
Не се ствара хаос така, кој кај сака да си оди?Предавањата може со која група сакаш да ги слушаш, само лабораториски треба да си идеш во твојата група и термин.
Предавањата се јавни. Не мора ни студент да си да ги слушаш (практично, не технички)Не се ствара хаос така, кој кај сака да си оди?