Г
Грејвдигер
Гостин
А вака распоред на предавања во скоро ќе има или?![]()
Прва си? Ќе објават, не се тревожи...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А вака распоред на предавања во скоро ќе има или?![]()
Бучковска или Санеба? За веројатност и статистика, кај е подобро да се слуша? Како е кај Санева за усното, многу бара? Бучковска ми има предавано и знам кај неа што како оди, за кај Санева збор, два некој нека каже...
Бучковска или Санеба? За веројатност и статистика, кај е подобро да се слуша? Како е кај Санева за усното, многу бара? Бучковска ми има предавано и знам кај неа што како оди, за кај Санева збор, два некој нека каже...
луѓе итно ми треба одговор на прашањево. Дали ПЕТ = примена на е технологија е исто со ЕТ , доколку не што значи кратенката ЕТ?
ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер смеТоа е![]()
ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер сме
ахам ок фала уште нешто да те прашав ако си на финки . Дали може да се направи префрлање на подгрупите(се водат со азбучен ред) за да слушаме исти предмет со еден другар на исти смер сме
Предавањата може со која група сакаш да ги слушаш, само лабораториски треба да си идеш во твојата група и термин.
Предавањата се јавни. Не мора ни студент да си да ги слушаш (практично, не технички)Не се ствара хаос така, кој кај сака да си оди?