Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Кладилниците поклони ни дават од македонската лига :D
За Вардар со Дрита
1&3+ @ 1.80
1-1&3+ @ 2.25 :eek: e фино лепо, благодариме за полонот :D
Се знаеше дека утакмицата нема да заврши 1:0 или пак 2:0
Вардар е 2 клади над Дрита, тие Турново ги наполнија не па Дрита :D

П.С.
Ептен слабо е посетен Филип II на домашните мечеви на Вардар (зборам за утакмици со Турново, Дрита...) и терминот ви е погоден, ноќна утакмица и се и пак има 300-400 гледачи максимум на Јужна...
Абе и играчите требаше да дадт еден поклон фалеа уште три гола само, а имаа шанси за уште десет плус не се ни напињаа премногу педери затоа нема никого да фалам.:D
Па толку добро е и што имаше толку синојка ја очекував слика на јужна како на мечот Работнички-Металург.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Ајде уште малку на 30 Септември ќе биди полн :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
јбг имаме еден ебен менталитет овде во мк бес разлика албанец или македонец мие таа сезона што станавме шампиони што народ идеше секој натпревар најмалку 6,7илади имаше,исто и кај вас прошла сезона,кај нас во мк ако сакаш да имаш добра бројка мора тимот една сезона да игра втора лига па после наредната сезона да влезе прва за да се запали публиката или па да се бори за шампионска тилула тоатие како што казав покоре ебен менталитет,што че го кошта да остави некоа работа ако има или да не отидне на кафе но тоа изгледа им е побитно:(
Ние балканците сме тешки гомна во главата.Само кога се освојува од никаде титула и 1-2 утакмици после некој европски успех доаѓа публика.Нема навика да се оди на стадион,едноставно луѓето тука не знаат што значи да се одлгеда утакмица на стадион.Сите некои предрасуди имаат како што кур ќе ги гледам аматериве,местено е се, како не македонска лига ќе гледам итн......а тие истите никогаш не ни биле на утакмица за да видат,а имаат предрасуди.Јас со Работнички прв пат довлеков 2ца другари што до сега не биле на утакмица и замисли не било лошо,арно ама втор пат на св. Никад ќе ги довлечкаш.
Јас во последните 3 години сум била на 40тина утакмици и ниту еднаш не сум зажалиш затоа што сум дошол......

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Абе не мислам сега јас да се наполни 36 000 не зафркавај :D Не играме финале Лига на Шампиони :pos:
Туку ќе заличи малку ќе има публика, инаку и јас очекувам околу 5000/6000

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
П.С.
Ептен слабо е посетен Филип II на домашните мечеви на Вардар (зборам за утакмици со Турново, Дрита...) и терминот ви е погоден, ноќна утакмица и се и пак има 300-400 гледачи максимум на Јужна...
Со Турново беше посолидна посетеноста од ова денеска, дури имаше и многу гледачи кои беа за гостите, пред мене седеше една фамилија од 10 луѓе :pos:

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
Да не има некој информација кога ке има крводарителска акција ?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Или од 18,или од 20 часот,барем јас така разбрав.:)

Овој период што следи ќе е напорен,утре со Еуромилк куп,па после на гости со Силекс,па реванш куп ,па дома со нашите ученици :icon_mrgr:,па гостување во Тетово со Шкендија,после домаќини сме на Минчо,и на крај оваа фаза ја заокружуваме во Штип кај Брегалница.
На овие утакмици ако ја задржиме константоста и не доживееме пораз,плус уште некој кикс на „конкурентите“,да напраиме уште поголема бодовна разлика,и мислам дека после полека полека може да се спремаме за славење на есенска титула.:D

Јес да има уште 10 утакмици може и повеќе од оваа полусезона,ама со ваква игра,со ваква супериорност никој ништо не ни може,како и на домашен така и на гостинскии терен,само да се задржи константоста.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Добро бе, во колку играме утре?
Тек сега укапирав дека утре сме имале утакмица од купот :eek:
Кога дојде 19 септември у пм :eek:
Како бе утре куп ? :icon_lol:
Нека каже некој точно, два саати не се малце :icon_mrgr:
Многу дербиња заборавив на купот :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Како бе утре куп ? :icon_lol:
Нека каже некој точно, два саати не се малце :icon_mrgr:
Многу дербиња заборавив на купот :D
Утре во 20:00 на Градски според ФК Вардар на фејсбук....

За тие со сезонски, ќе важат и за куп натпреварите.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Абе на една српска страна пишува во 18:30 дека се игра :icon_mrgr:
Коефициенти за 1- 1.10 за Х - 7.50 за 2- 11.00 :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom