N
Nicky Santoro
Гостин
и ќе се погоди да влезат овие 5фаворити 3пати во цела сезона а ти ќе се искинеш пари давање...
Уплати си, шо си е сигурно сигурно си е. Голема пара е ова.Ja cekam uste at.madrid prvi gol da dadat za 674evra..Sto mislite da ja pokrijam za 70evra prvi da dadat gol vallecano ima 4.2 ..Ne mi se veruva deka nema da ima gol a moze i toa da go odigram,ili pak junacki da cekam?
Најубаво за играње ти е сингл на поголеми пари едно 3-4 утакмици неделно ти е доволно ама како што реков треба повеќе финансии на располагање, но во постов кажувам за ситни пари барем нема да се нервираш.. и ете немора 10 утакмици и толкав коефициент можеш истото да го играш за 50тина илјади денари со помалце утакмици (коефициент). Овие ситни коефициенти воопшто не ги гледам веќе во билтенот дури и за сингл, секое коло одреден процент мора да не помине така да ..Tребало да ги играш систем 5/10 но на голема уплата 1000-че.
6/10 си фатил тешко да испадне вакво ливче скоро невозможно во систем може вака НЕ.
Јас играм секој викенд 12 утакмици со коеф од 1.30-1.60 тие не испаѓаат, а не пак овие со над 2 коеф.
Си излезе...запишете во тефтеро за на пролет да знаете
Espanjol ZAVRSHI 3:3 ...
Genoa-Juventus 2
PAOK - Asteras 1
Fener-Mersin 1
Siena-Udinese X
друже пукна мрсното бравоJa cekam uste at.madrid prvi gol da dadat za 674evra..Sto mislite da ja pokrijam za 70evra prvi da dadat gol vallecano ima 4.2 ..Ne mi se veruva deka nema da ima gol a moze i toa da go odigram,ili pak junacki da cekam?
lojot izlezeдруже пукна мрсното браво